Založ si blog

Liečivé rastlinné výťažky – Efektívna úľava od bolesti bez použitia chémie!

 

Úľava od bolesti prirodzeným spôsobom – Bez vedľajších účinkov!

Bolesť chrbtice, krku, ramena, či kolena môže byť veľmi nepríjemná, najmä pre starších a chorých ľudí. Mnoho z nás hľadá spôsoby, ako si uľaviť bez použitia chemických liekov. Starodávna čínska medicína ponúka účinné riešenia, ktoré využívajú liečivé účinky rastlinných výťažkov. Už viac ako tisícročie pomáha miliónom ľudí po celom svete.

Rýchlo uvoľnite rôzne druhy bolesti, ako sú svalové napätie, bolesť krku, reumatická artritída, hyperostóza či bolesť kolenného kĺbu. Tieto metódy sú tiež účinné pri tenosynovitíde, natiahnutí a vyvrtnutí, ischiase a fibromyalgii. Pre kancelárskych pracovníkov, ktorí trávia dlhé hodiny pri počítači, môže byť úľava od svalového napätia a bolesti krku neoceniteľná.


Náplasť na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien.

Aktívnou zložkou, ktorá sa často využíva v týchto tradičných metódach, je metylsalicylát v koncentrácii 10%. Tento prírodný prostriedok je známy svojimi protizápalovými a analgetickými účinkami, ktoré pomáhajú zmierniť bolesť a zápal. Používa sa na liečbu svalového napätia, bolesti krku, reumatickej artritídy, hyperostózy, bolesti kolenného kĺbu, tenosynovitídy, natiahnutí a vyvrtnutí, ischiasu a fibromyalgie.

Staršia generácia často trpí týmito bolesťami a hľadá prírodné a účinné spôsoby, ako si uľaviť. Čínska medicína ponúka nielen úľavu od bolesti, ale aj zlepšenie celkového zdravia a pohody. Kombinácia starodávnych znalostí a moderného výskumu prináša bezpečné a účinné riešenia pre každého.

Použitie rastlinných výťažkov a metylsalicylátu je jednoduché a bezpečné. Tieto prírodné prostriedky sú vhodné pre každodenné použitie a nemajú vedľajšie účinky spojené s chemickými liekmi. Môžete ich použiť priamo na postihnuté miesto, kde rýchlo uvoľnia bolesť a zmiernia zápal.

Pre starších ľudí a tých, ktorí trpia chronickou bolesťou, je dôležité mať prístup k účinným a bezpečným metódam úľavy od bolesti. Starodávna čínska medicína a rastlinné výťažky poskytujú osvedčené riešenia, ktoré môžu priniesť úľavu a zlepšenie kvality života.

Ak hľadáte prirodzené spôsoby, ako si uľaviť od bolesti krku, ramien, kolien alebo chrbta, vyskúšajte tieto tradičné metódy. Ich účinnosť bola preverená storočiami a miliónmi spokojných užívateľov. Doprajte si úľavu od bolesti a zlepšenie pohody pomocou prírodných prostriedkov, ktoré sú bezpečné a účinné.

 

Pomoc čisto na rastlinnej báze!

Ak Vás naša ponuka na   „Prírodnú náplasť na bolesť chrbtice a kĺbov“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prírodnú náplasť na bolesť chrbtice a kĺbov“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Máte tlačiareň a nechcete kupovať kazety za 60 či 120 €? Nemusíte je tu možnosť nákupu aj lacnejšie za 5, 90 €!

27.06.2024

Výhodné nákupy kaziet pre atramentové a laserové tlačiarne! Neuveriteľná úspora! Prakticky každý spotrebiteľ vie, že najväčšou položkou nie je nákup tlačiarne, ale nákup spotrebného materiálu pre danú tlačiareň. Obchodné praktiky výrobcov tlačiarní sú založené na princípe, že ponúkajú pomerne „lacné“ tlačiarne, do ktorých sú však [...]

Vytvorte si jedinečné spomienky, ktoré spravia radosť nielen Vám, ale i vašim blízkym!

26.06.2024

Šálky so spomienkami pre deti i dospelých! Predstavujeme vám našu najnovšiu kolekciu šálok s prekrásnymi vzormi, ktoré sú navrhnuté tak, aby potešili nielen deti, ale aj dospelých. Tieto šálky sú jedinečné svojou možnosťou personalizácie podľa vašich želaní. To značí, že na šálkach môžu byť i vami zaslané fotografie. Namiesto detských motívov môžu [...]

Pripravení na dovolenku? RANGER® má pre vás to správne!

25.06.2024

Vstúpte do leta s pohodlnými a štýlovými tričkami RANGER®“! Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Ak hľadáte pohodlné, štýlové a kvalitné oblečenie, tričká, tielka a mikiny RANGER® sú presne pre vás. Tieto kúsky sú ideálne nielen na bežné nosenie, športovcov, ale aj na aktivity vo voľnom čase. Tričká RANGER® sú [...]

von der Leyen, Kallas, Costa

Členské štáty rozdelili v únii moc. Kto ju získal?

27.06.2024 23:31, aktualizované: 28.06.2024 00:38

Zástupcovia členských krajín Európskej únie sa na summite v Bruseli dohodli na rozdelení hlavných pozícií v rámci EÚ inštitúcií.

Ivan Korčok, prezidentské voľby, Mária Kolíková

Poslanci odvolali šéfov výborov Šipoša a Kolíkovú

27.06.2024 19:02

Návrhy na odvolanie podali koaliční poslanci. Oba návrhy podporilo 76 zo 79 hlasujúcich poslancov.

tibor gašpar

Novým podpredsedom Národnej rady SR bude Tibor Gašpar

27.06.2024 18:58

Post sa uvoľnil po odchode poslanca Blahu, ktorý sa funkcie vzdal po zvolení do Európskeho parlamentu.

internát, areál, Zobor

Dažďová smršť zatopila centrum mesta aj nemocnicu. Výťahy nefungovali, pacientov vynášali na poschodia ručne

27.06.2024 18:05

Mesto pod Zoborom ráta škody na státisíce eur. Novozámockú nemocnicu museli zatvoriť, operácie tam „stopli“. Hrozil jej dokonca energetický blackout.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 836
Celková čítanosť: 1140122x
Priemerná čítanosť článkov: 1364x

Autor blogu