Založ si blog

Chcete si byť istí, že je voda vo vašej studni, kotle, nádrži, či bazéne je v poriadku?

 

Digitálny tester pre každú domácnosť!

Digitálny PH tester je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať presnú kontrolu nad kvalitou vody vo svojej domácnosti. Tento šikovný prístroj je ideálny na testovanie pH vody v akváriach, bazénoch, školských laboratóriách a iných prostrediach, kde je dôležitá presnosť a spoľahlivosť.


Digitálny PH tester na vodu.

Hlavnou výhodou digitálneho PH testera je jeho vysoká presnosť, ktorú zaručuje pokročilá technológia s mikroprocesorom. Veľký a dobre čitateľný displej umožňuje ľahké odčítanie hodnôt, čo ocení každý používateľ. Tento tester sa navyše jednoducho používa v rôznych aplikáciách, ako je testovanie vody z kotlov a studní, vody v nádržiach alebo bazénoch.

PH tester má tvar digitálneho pera, čo ho robí praktickým a ľahko prenosným. Technické špecifikácie tohto prístroja zahŕňajú LCD digitálny displej, rozsah merania od 0,00 do 14,00 pH, rozlíšenie 0,01 pH a presnosť ± 0,05 pH. Napájanie zabezpečujú dve 1,5 V batérie LR44, ktoré vydržia viac ako 500 hodín nepretržitej prevádzky. Tester funguje aj pri teplotách až do 80 ℃ a disponuje dvojbodovou automatickou kalibráciou, čo zaručuje jeho spoľahlivosť a jednoduchú údržbu.

Ide o malú a lacnú pomôcku, ktorá by mala byť súčasťou každej domácnosti. Investícia do digitálneho PH testera sa oplatí každému, kto chce mať istotu v kvalite a bezpečnosti vody, ktorú používa.

Ak ešte nemáte digitálny PH tester, je čas zvážiť jeho kúpu. Je to jednoduchý, ale účinný nástroj, ktorý vám poskytne presné údaje a pomôže vám udržať vašu vodu v bezpečných a optimálnych hodnotách pH. Nečakajte a zainvestujte do svojho zdravia a pohodlia už dnes.

 

Vaša pomôcka pre presné meranie pH!

Ak Vás naša ponuka na  „Digitálny pH tester“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Digitálny pH tester“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Pripravte sa na letné teploty!

05.07.2024

Tielka, s ktorými budete ľahšie znášať neznesiteľné teploty! Výroba len v malých sériách! Blíži sa čas nielen dovoleniek, ale i neznesiteľných teplôt a to znamená, že náš šatník je potrené nielen prevetrať, ale i doplniť niečím ľahkým a vzdušným, čo by nám pomohlo zvládať uvedené horúčavy. Jedným z druhov odevu sú práve ľahké tielka [...]

Dokonalý darček pre blízkych!

04.07.2024

Štýlový doplnok pre každého! Na prívesku môžu byť aj vaše deti, či partner! V dnešnej dobe, keď je personalizácia a jedinečnosť na prvom mieste, prichádzajú na scénu krásne personalizované drevené „Prívesky a Kľúčenky“. Tieto unikátne doplnky nie sú len praktickým pomocníkom pre organizáciu kľúčov, ale aj štýlovým a osobným vyjadrením [...]

Idete na dovolenku a neviete, ako skryť svoju jazvu? Máme pre Vás riešenie!

02.07.2024

Rýchla redukcia jaziev! alebo Ako zlepšiť, či skrášliť vzhľad vašej pokožky! Ak máte jazvy, ktoré vás trápia a nechcete ich vystavovať na obdiv cudzím, máme pre vás skvelú správu! Naša náplasť je určená na vizuálnu redukciu vzhľadu existujúcich jaziev a zabránenie ich rozširovaniu. Táto náplasť je v podstate druh priehľadného, mäkkého, elastického a [...]

Irán, voľby, Masúd Pezeškiján

Reformista Masúd Pezeškján bude iránskym prezidentom, zvíťazil v druhom kole

06.07.2024 06:00

V druhom kole iránskych prezidentských volieb zvíťazil reformný kandidát Masúd Pezeškján.

most, Užhorod

Najdrahšie mesto Ukrajiny? Leží na slovenskej hranici. Prenájom bytu tam vyjde takmer na priemerný plat

06.07.2024 06:00

Od najbližšieho bojiska ho delí tisíc kilometrov. Domáci i prišelci si však za relatívne bezpečie musia priplatiť.

koláž, fotky, mReportér

Kozy na pláži prekvapili dovolenkárov. Niektorí ľudia takéto niečo ešte nevideli

06.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Biden

Biden: Kandidovať ostávam a zvíťazím. Nemieni počúvať špekulácie o jeho zdraví

05.07.2024 22:19

Americký prezident Joe Biden nehodlá napriek špekuláciám a pochybnostiam o svojej mentálnej a fyzickej kondícii odstúpiť z volieb o Biely dom.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 843
Celková čítanosť: 1147396x
Priemerná čítanosť článkov: 1361x

Autor blogu