Založ si blog

Pripravte sa na letné teploty!

 

Tielka, s ktorými budete ľahšie znášať neznesiteľné teploty!

Výroba len v malých sériách!

Blíži sa čas nielen dovoleniek, ale i neznesiteľných teplôt a to znamená, že náš šatník je potrené nielen prevetrať, ale i doplniť niečím ľahkým a vzdušným, čo by nám pomohlo zvládať uvedené horúčavy. Jedným z druhov odevu sú práve ľahké tielka „RANGER“, ktoré Vám ponúkame s mnohými vzormi a v mnohých farbách. Naše výrobky si môžete prezrieť a objednať cez niektorý z našich e-shopov, napríklad: „Buď Fit„, alebo nový „Kupuj To!


Tielka, tričká, mikiny Ranger.

Naše výrobky a služby nevyužívajú len jednotlivci, ale napríklad aj školy, združenia, kluby, či pracovné spoločnosti. Máte vlastnú grafiku, fotografiu alebo text, ktorý by ste radi videli na svojich oblečeniach? Stačí nám ho zaslať a my sa postaráme o zvyšok!


Tielka, tričká, mikiny Ranger.

Ako vidíte môžete si objednať nielen tielko v ktorom budete zdolávať očakávané horúčavy, ale i tričko, či mikinu do ladnejšieho počasia. Skrátka u nás dostanete oblečenie na každú príležitosť a do každého počasia.


Tielka, tričká, mikiny Ranger.

 

Vyjadrite svoj štýl s výrobkami „RANGER“!

Ak Vás naša ponuka na nami vyrábané a predávané   „Tielka, tričká a mikiny“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Tielka, tričká a mikiny“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Máte problémy s prsníkmi?

08.07.2024

Prírodná náplasť na ochabnuté prsníky a proti atrofii! Náplasť podporuje i rast prsníkov! Náplasť podporuje tvorbu prsných buniek a pôsobí na zvášenie pevnosti a veľkosti prsníkov. Obsahuje prírodné výťažky z puerárie, papáje a z maternej dúšky. Náplasť je jednoduchá na použitie a je dostupná pre každého. Vyskúšajte ju a presvedčte sa sami o jej účinkoch. [...]

Dokonalý darček pre blízkych!

04.07.2024

Štýlový doplnok pre každého! Na prívesku môžu byť aj vaše deti, či partner! V dnešnej dobe, keď je personalizácia a jedinečnosť na prvom mieste, prichádzajú na scénu krásne personalizované drevené „Prívesky a Kľúčenky“. Tieto unikátne doplnky nie sú len praktickým pomocníkom pre organizáciu kľúčov, ale aj štýlovým a osobným vyjadrením [...]

Chcete si byť istí, že je voda vo vašej studni, kotle, nádrži, či bazéne je v poriadku?

03.07.2024

Digitálny tester pre každú domácnosť! Digitálny PH tester je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať presnú kontrolu nad kvalitou vody vo svojej domácnosti. Tento šikovný prístroj je ideálny na testovanie pH vody v akváriach, bazénoch, školských laboratóriách a iných prostrediach, kde je dôležitá presnosť a spoľahlivosť. Hlavnou výhodou digitálneho [...]

Ukrajina Rusko Vojna Invázia uarus

Skaza a strach, opísali svedkovia po zásahu kyjevskej detskej nemocnice

08.07.2024 23:00

Budovy čiastočne zrovnané so zemou, prach, vybité okná, deti tlačiace sa k svojim rodičom a desiatky pomáhajúcich záchranárov, lekárov, vojakov i civilistov.

Biden

USA: Biden sa nelieči na Parkinsonovu chorobu, uviedol Biely dom

08.07.2024 22:39

Neurológ navštívil Biely dom osemkrát počas uplynulého roka - od leta do jari.

Netanjahu,

Netanjahu blokuje rokovania o prímerí, tvrdí Hamas. Podľa Bieleho domu v rozhovoroch pretrvávajú rozdiely

08.07.2024 22:27

Sprostredkovateľov rozhovorov o prímerí Hamas vyzval, aby tieto Netanjahuove "ťahy" zastavili.

brezno, krúpy

Pohroma v Brezne. Mesto zasiahla silná búrka s krupobitím. Stačilo 15 minút a ulice zaplavila voda, hlásia veľké škody

08.07.2024 21:20, aktualizované: 22:15

Stredným a východným Slovenskom sa prehnali silné búrky.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 844
Celková čítanosť: 1150548x
Priemerná čítanosť článkov: 1363x

Autor blogu