Založ si blog

Štýl a Komfort v Jednom!

 

JOCK MAIL nielen štýl, ale i pohodlie!

Či už hľadáte spodné prádlo na každodenné nosenie, šport alebo špeciálne príležitosti, JOCK MAIL má pre vás ideálny výber. Naše slipy sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a pohodlie po celý deň. Jedinečné dizajny a precízne spracovanie robia z JOCK MAIL voľbu číslo jedna pre mužov, ktorí chcú vyniknúť.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje shopy:
„BuďFit“ a „KupujSk“.

 

Slipy, ktoré Vás očaria!

Ak Vás naša ponuka na   Luxusné pánske slipy JOCKMAIL  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Luxusných pánskych slipov JOCKMAIL“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Tielka, tričká, mikiny s tématikou „BOJOVÝCH ŠPORTOV“.

07.09.2024

Oživte svoj šatník tričkami „RANGER“ s témou bojové športy! Letný čs je dokonalý na využívanie tielok, tričiek, či mikín značky „RANGER“. Dané odevy sú ľahké, priedušné, dobre sa nosia a môžete s nimi dokonale vyjadriť svoj životný štýl, či svoje záľuby. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej na bojové športy. Na budúce [...]

Široký výber a bezkonkurenčné ceny!

03.09.2024

Atramentové a tonerové náplne a kazety za výhodné ceny! Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný spotrebný materiál pre vašu tlačiareň, ste na správnom mieste. Ponúkame jeden z najširších sortimentov atramentových a tonerových kaziet na trhu. Naše produkty sú ideálne pre každého – od predajcov až po konečných zákazníkov, ktorí hľadajú najlepší pomer kvality a [...]

Krása každej sezóny u Vás doma!

02.09.2024

Dekoračné obliečky na vankúše pre jar, leto, jeseň a zimu! Premeňte svoj domov podľa nálady a ročného obdobia s našimi dekoračnými obliečkami na vankúše. Vyberte si z jarných, letných, jesenných či zimných motívov a nechajte, aby vaše vankúše odrážali krásu každej sezóny. V ponuke máme aj špeciálne vianočné a novoročné motívy, ktoré dodajú vášmu [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 877
Celková čítanosť: 1212022x
Priemerná čítanosť článkov: 1382x

Autor blogu