Založ si blog

Dokonalý komfort pre vaše nohy!

 

Pohodlie na každý deň!

Objavte výhody našich moderných krátkych ponožiek, ktoré sú ideálne na bežné nosenie, cvičenie aj voľnočasové aktivity. Vďaka silikónovej protisklzovej úprave vnútra päty sa nemusíte obávať zošmykovania ponožiek počas pohybu. Naše ponožky sú navrhnuté tak, aby absorbovali pot, poskytovali antibakteriálnu priedušnosť a zároveň boli elastické a tenké. Nízky strih a priedušný materiál zabezpečujú, že vaše nohy budú mať vždy príjemný pocit. Ponožky neobmedzujú v pohybe a poskytujú pohodlné nosenie počas celého dňa. Praktické a moderné krátke ponožky sú vaším najlepším spoločníkom pre akúkoľvek aktivitu. Doprajte svojim nohám luxus, ktorý si zaslúžia, a užite si každý krok v maximálnom pohodlí. Naše ponožky sú príjemné pri styku s pokožkou a poskytujú neporovnateľný komfort. Prestaňte sa trápiť nepohodlnými ponožkami a vyskúšajte kvalitu, ktorá sa prispôsobí vašim potrebám.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov:
„BudFit“ a „KupujSk“.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov:
„BudFit“ a „KupujSk“.

 

Krátke ponožky pre aktívny životný štýl!

Ak Vás naša ponuka na   „Krátke ponožky“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Krátkych ponožiek“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Tielka, tričká, mikiny s tématikou „BOJOVÝCH ŠPORTOV“.

07.09.2024

Oživte svoj šatník tričkami „RANGER“ s témou bojové športy! Letný čs je dokonalý na využívanie tielok, tričiek, či mikín značky „RANGER“. Dané odevy sú ľahké, priedušné, dobre sa nosia a môžete s nimi dokonale vyjadriť svoj životný štýl, či svoje záľuby. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej na bojové športy. Na budúce [...]

Široký výber a bezkonkurenčné ceny!

03.09.2024

Atramentové a tonerové náplne a kazety za výhodné ceny! Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný spotrebný materiál pre vašu tlačiareň, ste na správnom mieste. Ponúkame jeden z najširších sortimentov atramentových a tonerových kaziet na trhu. Naše produkty sú ideálne pre každého – od predajcov až po konečných zákazníkov, ktorí hľadajú najlepší pomer kvality a [...]

Krása každej sezóny u Vás doma!

02.09.2024

Dekoračné obliečky na vankúše pre jar, leto, jeseň a zimu! Premeňte svoj domov podľa nálady a ročného obdobia s našimi dekoračnými obliečkami na vankúše. Vyberte si z jarných, letných, jesenných či zimných motívov a nechajte, aby vaše vankúše odrážali krásu každej sezóny. V ponuke máme aj špeciálne vianočné a novoročné motívy, ktoré dodajú vášmu [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 877
Celková čítanosť: 1212020x
Priemerná čítanosť článkov: 1382x

Autor blogu