Založ si blog

Vzdušné Tielka, Tričká a Mikiny RANGER® pre Každú Príležitosť!

 

Objavte Tielka, Tričká a Mikiny RANGER®!

Teplé letné dni sú ideálnym časom na osvieženie svojho šatníka štýlovými kúskami, ktoré vám dodajú nielen skvelý vzhľad, ale aj maximálne pohodlie. Značkové tielko RANGER® je ako stvorené pre bežné nosenie či voľnočasové aktivity. Jeho priedušný materiál, príjemný v styku s pokožkou, vám umožní cítiť sa sviežo počas celého dňa.

 

Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text! Tlačíme tielka, tričká, mikiny pre turistov, poľovníkov, rybárov, rodiny, motocyklové kluby, cyklistov, športovcov a iných.

 

Ak preferujete niečo s rukávmi, vzdušné tričká RANGER® sú tiež skvelou voľbou – neobmedzujú v pohybe a ich nosenie je veľmi pohodlné.

 

Vyrába a predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov „Spektrum-Shop“, „Buď-Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

No a keď sa letné večery ochladia, mikiny RANGER® sú tým pravým doplnkom, ktorý vás zahreje bez toho, aby ste stratili svoj štýlový vzhľad. Všetky tieto kúsky sú navrhnuté tak, aby vám dodali jedinečný a skvelý vzhľad, nech už ste kdekoľvek. Objavte leto s RANGER® a zažite dokonalú kombináciu štýlu a komfortu!

 

Potlač mikiny, tričká, tielka a iné.

 

Tielka, Tričká a Mikiny RANGER® pre Každý Deň!

Ak Vás naša ponuka na   „Tielka, tričká a mikiny“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Tielka, tričká a mikiny“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Prípadne sa s nami spojte telefonicky (0905 520 305), či e-mailom (info@grand-ms.sk).

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

    

 

 

 

Tielka, tričká a mikiny na tému Armáda – Vojaci.

18.09.2024

Pre tých, čo holdujú vojenskému štýlu! Tielka, tričká, či mikiny vo vojenskom štýle, obdivuje množstvo mladých. Sú priedušné a ľahké, pričom sa dobre sa nosia. Je to odev v ktorom sa môžete cítiť skutočne príjemne. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej práve na armádnu tému. Na budúce to bude téma „Halloween“. [...]

Tielka, tričká a mikiny na relax, či dovolenku.

17.09.2024

S akými odevmi na dovolenku, či relax! Tielka, tričká, či mikiny sú najčastejším oblečením na dovolenkách. Sú priedušné a ľahké, pričom sa dobre sa nosia. Je to odev v ktorom sa môžete cítiť skutočne príjemne. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej práve na dovolenku, či oddych. Na budúce to bude téma „Armáda – Vojaci“. [...]

Tielka, tričká, mikiny pre milovníkov humoru a dobrej nálady.

15.09.2024

Trochu vtipu nezaškodí ani na odeve! Trochu humoru na tielkach, tričkách, či mikinách značky „RANGER“. Tielka, tričká, či mikiny sú priedušné a ľahké, pričom sa dobre sa nosia. Môžete nimi aj dokonale vyjadriť svoju dobrú náladu. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej práve pre milovníkov humoru a dobrej nálady. Na budúce to bude téma [...]

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

ČR Bohumín počasie záplavy povodne situácia

Povodne českým voličom ukázali, načo sú im dobré kraje

19.09.2024 17:00

Hoci v niektorých volebných obvodoch sa voliči budú k provizórnym hlasovacím miestam doslova brodiť bahnom, pohroma uplynulých dní im s rozhodovaním môže pomôcť.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 883
Celková čítanosť: 1222349x
Priemerná čítanosť článkov: 1384x

Autor blogu