Založ si blog

Ako učiť dieťa šetriť – s radosťou!

 

Žijeme v dobe, v ktorej je potrebné dobre zvážiť každé vynaložené euro.

Nie každý sa narodí so zlatou lyžičkou a aj keby, tak nik nevie, kde ho  život zaveje a čo ho v dospelosti čaká. Preto je na mieste vštepovať deťom určitú zdravú mieru šetrnosti. Šetrnosti a však veľmi ťažko učí, nakoľko nie každý sa chce dobrovoľne uskromniť. Ak niečo chceme, tak to chceme hneď a nikomu sa nechce čakať. Takéto správanie nás však niekedy môže priviesť do problémov. Preto je vhodné učiť deti od malička k zdravej skromnosti a zvyku šetriť si. Úplne od malého veku nám k tomu môžu pomôcť rôzne typy detských pokladničiek, ktoré deti zaujmú a pomáhajú im učiť ich šetriť si.

Jednou z takýchto hravých detských pokladničiek  sú pokladničky „mačičky„, či „psíka„, ktoré pod názvami „Pokladnička psík – papkáč mincí“ a „Pokladnička mačička – zlodej mincí“ predáva spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

Funkčnosť pokladničky – hračky, si môžete pozrieť napríklad na videu v našom e-shope „Tonery do tlačiarne“, do ktorého sa dostanete kliknutím na nižšie zobrazený obrázok pokladničky. Okrem pokladničky psíka, predávame aj pokladničky mačičky.


Žartovná pokladnička pre malé deti – psík požierajúci peniaze.

Ak Ste zvedaví kde presne si môžete tieto roztomilé detské pokladničky „Pokladnička psík – papkáč mincí“ a „Pokladnička mačička – zlodej mincí“  za mimoriadne výhodnú cenu zakúpiť, tak ich nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych obdobných výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení a „Mini šijací stroj so stolíkom NEEDLE 2 pre deti a začiatočníkov“ si zakúpiť aj týmto spôsobom.


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Rozvíjajte prirodzenú zvedavosť a šikovnosť svojich detí hravým spôsobom!

20.05.2024

Zábava a vzdelanie v jednom! V dnešnej dobe je dôležité podporovať prirodzenú zvedavosť a vzdelávanie detí. Detský mikroskop s až 1200-násobným zväčšením je perfektným nástrojom na kombináciu zábavy a vzdelávania. Tento produkt je určený nielen na zábavu, ale aj na rozvoj osobnosti detí, čím sa stáva nenahraditeľnou pomôckou. Tento mikroskop je ideálny pre [...]

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

Ako udržať svoj vzhľad podľa svojich predstáv?

17.05.2024

Jednou z možností je mať k dispozícii vlastný zastrihávač vlasov a brady! Udržiavať si upravený a štýlový vzhľad nebolo nikdy jednoduchšie. Predstavujeme vám moderný bezdrôtový zastrihávač vlasov a brady, ktorý kombinuje univerzálnosť použitia s moderným dizajnom. Tento zastrihávač je ideálny pre každého – či už ste muž, žena, dieťa alebo starší [...]

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

maďarsko, loď, komárom, Heidelberg

Maďarská polícia zadržala slovenského kapitána lode, ktorá bola účastníkom tragickej nehody na Dunaji

20.05.2024 17:19

Pri nehode zahynuli dve osoby, jedna sa zranila a po piatich nezvestných pokračuje intenzívne pátranie.

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 813
Celková čítanosť: 1103437x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu