Založ si blog

Máte doma tlačiareň a chcete podstatne ušetriť na náplniach?

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosti vyrábajúce tlačiarne ich predávajú pomerne lacno a až tak moc na nich predaji nezarábajú. To na čom zarábajú je predaj náplní do nich. Tak sa im strata na cene tlačiarne vráti mnoho násobne. Našu peňaženku najviac zaťaží kupovanie nových originálnych kaziet, či tankových zásobníkov. O niečo šetrnejší je nákup kompatibilných náplní. Avšak cenovo úplne najvýhodnejšie je plnenie u použitých prázdnych náplní. Tu je cena taká nízka, že si to môže dovoliť skutočne každý. Obdobne je to aj pri nákupe atramentu do tankových zásobníkov. U nás, ako priameho dovozcu, ale i výrobcu máte najvýhodnejšie podmienky a atrament pre kazety, či náplne atramentových tlačiarní môžete nakúpiť už od 0,10 € !!!!  Máme atrament pre všetky druhy atramentových tlačiarní. O tom, či je vaša použitá kazeta vhodná na plnenie sa môžete presvedčiť napríklad tak, že k nám zavoláte. Telefónne čísla sú uvedené v časti „Kontakt“ v každom našom e-shope. Zároveň Vás poinformujeme o cene a ak zvážite, že je to pre Vás výhodné, službu Vám zabezpečíme. Medzi našími stálymi klientami je nielen množstvo malých, či stredných firiem, ale i bežných spotrebiteľov. Neváhajte a spojte sa s nami – ušetríte značné finančné prostriedky. Veríme, že spokojní budú aj tí, ktorí sa nerozhodnú pre plnenie, či kúpu atramentu, ale si pre svoje tlačiarne vyberú nové atramentové náplne, ktoré im dokážeme ponúknuť za vynikajúcu cenu.

 


Grand – MS, s.r.o., predajca s 20 ročnou tradíciou.
Predáva cez svoje e-shopy: „Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a aj náplň pre tlačiareň môže byť pekným a praktickým darčekom!

 

Ak Vás naša ponuka na „Náplne a kazety pre atramentové tlačiarne, vrátane atramentu a plnenia“ zaujala, kontaktujte nás prostredníctvom niektorého z našich telefónnych čísiel (napr. 0905 520 305), prípadne e-mailom na adrese: info@grand-ms.sk. Naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o.,  má v oblasti spotrebného materiálu pre tlačiarne už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok  a  vybrať si podľa výrobcu a modelu tlačiarne požadovaný tovar, ktorý si môžete kúpiť v niektorom z našich e-shopov. Ak si neviete poradiť, volajte, mailujte, pomôžeme Vám.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Nenechajte sa zaskočiť počasím!

08.05.2024

Presná a včasná predpoveď počasia! Ahoj nadšenci do moderných technológií a tí, čo hľadajú spoľahlivého spoločníka pre sledovanie počasia! Predstavujeme vám našu bezdrôtovú meteorologickú stanicu, ktorá je certifikovaná na používanie v krajinách EÚ. S jej množstvom funkcií a jednoduchým ovládaním budeš mať počasie pod kontrolou ako nikdy predtým! [...]

Hľadáte perfektný darček nielen pre deti, ale i celú rodinu?

07.05.2024

Je tu mini arkádová konzola s až 520 zabudovanými hrami! Využite v súčasnosti prebiehajúcu jarnú akciu! Vitajte v svete zábavy! Ak hľadáte ideálny spôsob, ako stráviť kvalitný čas so svojou rodinou, ste na správnom mieste! Predstavujeme vám najnovšiu mini arkádovú retro konzolu, ktorá je perfektnou voľbou pre každého, kto miluje hranie hier. Táto konzola nie je [...]

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024

Áno, pri kúpe stavebnice môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste na [...]

Bundestag v Berlíne, Spolkový snem

Berlín verzus Bonn. Druhé „hlavné mesto" stojí Nemcov milióny

08.05.2024 14:15

Aj keď sa Nemecko zjednotilo už v októbri 1990, spolková vláda má stále dve pracoviská. V Bonne dodnes sídli šesť zo 14 ministerstiev, druhé sídlo tam má i spolkový kancelár.

okresny sud, Bratislava II, Ba II, Drienova 5

Bombovú hrozbu bratislavským súdom poslal 25-ročný Myjavčan

08.05.2024 14:11

Zadržaný Nikolas H. sa ku skutku priznal.

keketi

Keketiho ministerstvo má po mesiacoch sídlo. Na 10 rokov si ho prenajme od J&T

08.05.2024 12:57, aktualizované: 13:57

Žiadne vyhovujúce priestory patriace štátu sa nájsť nepodarilo.

Evakuácia školy Senica

Vrátia sa deti vo štvrtok do škôl? Odpovedá štátna tajomníčka Kurilovská i rezort školstva

08.05.2024 12:29, aktualizované: 12:39

Podľa predbežných zistení polície išlo o kybernetický útok, respektíve indikátor hybridnej hrozby.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 803
Celková čítanosť: 1086073x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu