Založ si blog

Ako na žiarivo biele zuby!

 

Ako šetrne odstrániť zubný povlak a žlté sfarbenie ?

Špeciálny čistiaci prostriedok na zuby „Kokosové aktívne uhlie na bielenie zubov“ je určený na každodenné použitie. Je vhodný hlavne pre tých, ktorí často pijú kávu, fajčia, pijú červené víno, či si z nejakých dôvodov zanedbali hygienu. Jeho pravidelným používaním sa dá docieliť, že vaše zuby budú pekné biele. Tento prípravok je na 100% na prírodnej báze a je vhodný aj pre deti. Ak si myslíte, že je drahý – omyl, stojí len 4,80 €!

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že užitočný darček poteší každého !

Ak Vás naša ponuka na „Kokosové aktívne uhlie na bielenie zubov zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Kokosového aktívneho uhlia na bielenie zubov  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Uľavte si od bolesti driekovej chrbtice a to bez použitia syntetických liekov!

03.05.2024

Pomôžte svojej chrbtici a uľavte si od bolesti! Ak trpíte bolesťami driekovej chrbtice, určite viete, aké obmedzujúce a nepríjemné dokážu byť. Moderná medicína ponúka rôzne lieky na úľavu, ale ak preferujete prirodzený prístup bez chémie, tradičná čínska medicína môže byť pre vás tou správnou voľbou. Od staroveku sa používala na zmierňovanie bolestí a [...]

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

požiar v Berlíne, IRIS-T, Nemecko, Diehl, hasiči

Rozsiahly požiar v Nemecku: horí výrobná hala firmy produkujúcej zbrane pre Ukrajinu

03.05.2024 15:49

Firma je súčasťou skupiny Diehl, do ktorej patrí aj výrobca systému protivzdušnej obrany Iris-T, ktorý Nemecko poskytlo Ruskom napadnutej Ukrajine.

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 799
Celková čítanosť: 1080643x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu