Založ si blog

Ako pomôcť pri bolesti kolien?

 

Čo keď nepomáhajú maste, ani masáže?

V jednej známej českej piesni s textom Ivana Hlasa je refrén „Na kolena, na kolena, na kolena, na kolena Jé, jé, jé ….„. No tie kolená nie vždy poslúchajú a to hlavne keď sme starší. Vtedy zistíme, aké sú tie kolená dôležité, nakoľko bez nich sa nedokážeme pohybovať. Snažíme sa ich masírovať,  či potierať masťami, skrátka robíme čo sa dá, aby bolesť ustúpila. V takomto prípade je veľmi dobrým pomocníkom „Samozrahrievacia ortéza pre kolená„, ktorá pomáha uľaviť od bolesti.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

S týmto darčekom potešíte každého s bolesťami kolien !

Ak Vás naša ponuka na „Samozrahrievaciu ortézu pre kolená“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Samozrahrievacej ortézy pre kolená“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Hľadáte perfektný darček nielen pre deti, ale i celú rodinu?

07.05.2024

Je tu mini arkádová konzola s až 520 zabudovanými hrami! Využite v súčasnosti prebiehajúcu jarnú akciu! Vitajte v svete zábavy! Ak hľadáte ideálny spôsob, ako stráviť kvalitný čas so svojou rodinou, ste na správnom mieste! Predstavujeme vám najnovšiu mini arkádovú retro konzolu, ktorá je perfektnou voľbou pre každého, kto miluje hranie hier. Táto konzola nie je [...]

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024

Áno, pri kúpe stavebnice môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste na [...]

Nechajte svoje dieťa vybudovať si jeho vlastný svet!

04.05.2024

Hračka, ktorá rozvíja detskú fantáziu a zručnosť! Vitajte v našom blogu, kde sa pozrieme na jednu z najzábavnejších hračiek pre malých staviteľov – RC buldozér s diaľkovým ovládaním! Ak hľadáte hračku, ktorá rozvíja fantáziu, kreativitu a zároveň ponúka hodiny zábavy, ste na správnom mieste. Tento RC buldozér je nielen zábavný, ale aj neuveriteľne [...]

fico, kaliňák

Fico a Kaliňák na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavujú alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

Si Ťin-pching: Neočierňujte Čínu v súvislosti s vojnou na Ukrajine. Rusku zbrane nedodáme

07.05.2024 10:20

Čína aj Francúzsko vyzvali na prímerie počas letných olympijských hier.

Pulitzer, Jevgenija Kara-Murza

Vyhlásili laureátov Pulitzerových cien. Jednu z nich získal aj väznený ruský opozičný politik

07.05.2024 10:18

Hlavnú Pulitzerovu cenu za novinársku prácu získali reportéri za odhalenie aféry na najvyššom súde USA.

nôž, krv, zranenie

Útočník v nemocnici v Číne zabil alebo zranil najmenej desať ľudí

07.05.2024 10:00

Útočníka, ktorý bol ozbrojený nožom, podľa týchto správ zadržali.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 802
Celková čítanosť: 1084966x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu