Založ si blog

Ako sa pripraviť v tejto neistej dobe!

 

Výroba elektriny v núdzových podmienkach Vás môže zachrániť!

Žiaľ, je to smutné, ale nachádzame sa dobe, ktorá sa vyznačuje neistotou a aj určitými pochybnosťami, ako sa bude situácia vyvíjať ďalej. To súvisí aj s oprávnenými obavami z budúcnosti a preto je vhodné, aby sme si ak je to možné zabezpečili v rámci svojich možností aspoň základné predpoklady k zvládnutiu rôznych núdzových situácií, ktoré by mohli nastať (nedostatok elektrickej energie, pohonných hmôt, …..). Práve v takejto situácii nám môžu pomôcť rôzne sady na prežitie, ktoré ponúka náš obchod, vrátane našich e-shopov.

Okrem už menovaných sád na prežitie, sa medzi najnovšie takéto zariadenia, ktoré Vám dokážu pomôcť zvládnuť rôzne krízové situácie obdobného charakteru jednoznačne zaraďuje „Multifunkčné solárne LED dynamo“ schopné vyrábať elektrickú energiu v núdzových podmienkach a tým nabíjať mobil, integrované svetlo, vysielať núdzový signál, či v núdzových podmienkach prijímať a počúvať vysielanie rádia, čo môže byť v kritických situáciách mimoriadne dôležité. A práve multifunkčné solárne LED dynamo, je najnovším sortimentom rozširujúcim našu ponuku zameranú na núdzové prežitie. V našej ponuke ich nájdete hneď niekoľko druhov, pričom v dôsledku mimoriadneho záujmu o tento druh tovaru, v krátkej dobe túto ponuku rozšírime o ďalšie druhy. Ak bude náhodou menovaný tovar už vypredaný, nezúfajte v čo najkratšom čase bude naskladnený nový. Ak by bol tovar vypredaný a chcete si byť istý, že tovar dostanete, môžete si ho v predajni, či cez naše e-shopy aj zajednať. Tým získate istotu, že po jeho naskladnení budete patriť medzi tých, ktorým sa dostane.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Poistiť sa, je vždy lepšie, ako byť zastihnutý nepripravený !

 

Ak Vás naša ponuka  na  „Multifunkčné solárne LED dynamo“   zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok informujúci o  „Multifunkčnom solárnom LED dyname““ a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)   obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení (tričká, tielka, mikiny, slipy, boxerky, ponožky, ……), fitness náradia, rôzne fitness doplnky, či iné doplnky (stopky, hodinky, pásy, či odevy na chudnutie, …..).
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 796
Celková čítanosť: 1076955x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu