Založ si blog

Kvalitné jedinečné športové tielka, tričká, prádlo.

Značka „RANGER – US“ z Vás spraví jedničku!

 

Kvalitné tielka, tričká a spodné prádlo určené na fitness a outdoorové športy dodáva spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop  „Buď-Fit“, kde Vás radi uvítame.

Spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

 


Dovozca Grand – MS, s.r.o.
Predajca „Buď-Fit“.


Dovozca Grand – MS, s.r.o. Predajca e-shop “ „Buď-Fit“.

 

Popisovaný tovar, predáva spoločnosť Grand – MS, s.r,.o., cez svoj e-shop „Buď Fit“. Tovar je na sklade len v obmedzenom množstve.  Tovar sa snažíme pravidelne dopĺňať, avšak vzhľadom na súčasnú situáciu vo vzťahu k celosvetovej pandémii spôsobenej koronavírusom nedokážeme garantovať presné termíny dodaní nového tovaru tak, ako to bolo v čase mimo krízy. To isté platí o cenách, ktoré nie sú stabilné a pomerne často sa pri mnohých tovaroch menia.

 


Priamy dovozca spotrebného materiálu pre tlačiarne Grand – MS, s.r.o.
Predaj cez e-shop „Tonery do tlačiarne“.

 

Spoločnost Grand – MS, s.r.o patrí už 20 rokov medzi priamych dovozcov a výrobcov spotrebného materiálu pre tlačiarne. Vo svojom potrfóliu ponúka komplexnú škálu spotrebného materiálu pre tlačiarne a to od samostatného atramentu na plnenie atramentových kaziet, pre atramentové tlačiarne, cez atramentové kazety, náplne či cartridge až po tonerový prášoch na plnenie tonerových kaziet pre laserové tlačiarne, tonerové kazety a náplne pre laserové tlačiarne. Samozrejmosťou sú čipy pre atramentové a tonerové kazety, či iné súčiastky pre kazety. Nechýba ani čistiaca kvapalina pre hlavy atramentových kaziet a tlačiarní. Nezabudli sme ani pre tých, ktorí majú záujem doma tlačiť fotografie. Táto skupina zákazníkov si v našom e-shope „Tonery do tlačiarne“ nájde širokú ponuku fotopapierov rôznych gramáží, formátor, povrchov, … . Tešíme sa na Vašu návštevu.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

 

 

 

 

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

France May Day

Prvomájové demonštrácie sprevádzali incidenty, v Paríži a Istanbule zadržali desiatky ľudí

01.05.2024 20:38

V Nemecku dnes demonštrovalo viac ako 10-tisíc ľudí.

Rusko / Sankcie / Rubeľ / Mena /

USA uvalili nové sankcie na stovky subjektov - v Rusku, Číne i na Slovensku

01.05.2024 20:14, aktualizované: 20:59

Sankcie sú namierené napríklad proti spoločnostiam spojeným s ruským projektom na ťažbu zemného plynu a výrobu skvapalneného zemného plynu v Arktíde.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 797
Celková čítanosť: 1078564x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu