Založ si blog

Trápi Vás vysoký krvný tlak?

 

Pomoc pri stabilizácii vysokého krvného tlaku, čistení ciev a znížení cukrovky !

Stará tradičná čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha úspešne liečiť milióny ľudí. Ak máte problém a neviete si pomôcť, vyskúšajte aj Vy jej liečivú silu, čerpaný z liečivých rastlín rastúcich v Ázii.

Podružným účinkom je i pomoc pri bolestiach hlavy, závratoch, hučaní v ušiach, nespavosti, artérioskleróze, únave, bolesti krčka maternice a symptómoch podobných úzkosti.

Cena náplastí je pritom len symbolická.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Navštívte nový Spektrum Shop a uľavte svojmu telu!

V Spektrum Shope nájdete množstvo rôznych zdravotných pomôcok, ktoré Vám dokážu uľaviť od bolesti krížov, krčnej chrbtice, kolien, ramien, …. .  Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá  prevádzkuje Spektrum shop má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. 

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 794
Celková čítanosť: 1074313x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu