Založ si blog

Zle sa Vám dýcha? – Upcháva sa Vám nos? – Chrápete?

 

Trápia Vás niektoré z týchto problémov?

Stará tradičná čínska medicína, už viac ako tisíc rokov úspešne pomáha milióny ľudí na celom svete. Ak máte problém a neviete si pomôcť, vyskúšajte aj Vy jej silu, čerpanú z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Pomôcť Vám môže napríklad „Prírodná náplasť na upchatý nos, zníženie chrápania a zlepšenie spánku„.

Cena náplastí je pritom len symbolická. V balení je ich až 6 ks, pričom jedna náplasť stojí menej, ako jedno Euro!

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Vyskúšajte, ak sa chcete cítiť lepšie!

Ak Vás naša ponuka  na  „Prírodná náplasť na upchatý nos, zníženie chrápania a zlepšenie spánku“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok  „Prírodná náplasť na upchatý nos, zníženie chrápania a zlepšenie spánku“ a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Hľadáte perfektný darček nielen pre deti, ale i celú rodinu?

07.05.2024

Je tu mini arkádová konzola s až 520 zabudovanými hrami! Využite v súčasnosti prebiehajúcu jarnú akciu! Vitajte v svete zábavy! Ak hľadáte ideálny spôsob, ako stráviť kvalitný čas so svojou rodinou, ste na správnom mieste! Predstavujeme vám najnovšiu mini arkádovú retro konzolu, ktorá je perfektnou voľbou pre každého, kto miluje hranie hier. Táto konzola nie je [...]

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024

Áno, pri kúpe stavebnice môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste na [...]

Nechajte svoje dieťa vybudovať si jeho vlastný svet!

04.05.2024

Hračka, ktorá rozvíja detskú fantáziu a zručnosť! Vitajte v našom blogu, kde sa pozrieme na jednu z najzábavnejších hračiek pre malých staviteľov – RC buldozér s diaľkovým ovládaním! Ak hľadáte hračku, ktorá rozvíja fantáziu, kreativitu a zároveň ponúka hodiny zábavy, ste na správnom mieste. Tento RC buldozér je nielen zábavný, ale aj neuveriteľne [...]

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 15:15

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 802
Celková čítanosť: 1085219x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu