Založ si blog

Ako na vrásky na tvári, pod očami, dekolte, krku, či brade?

 

Ako docieliť peknú hladkú pleť bez vrások?

Dobré výsledky pri odstraňovaní vrások na čele, pod očami, lícach, krku, či dekolte môžete dosiahnuť používaním osvedčených špeciálnych „Protivráskových náplastí„, ktoré Vám ponúkame v našich predajniach. Pravidelným používaním 11 dielnej silikónovej sady protivráskových náplastí na tvár, krk a dekolt dochádza k vypínaniu pleti a zlepšovaniu pružnosti pokožky, v dôsledku čoho dochádza k redukcii vrások.  Veľkou výhodou je, že náplaste je možné používať opakovane!

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoj e-shop:
„Spektrum Shop“.

 

Tento produkt poteší každú ženu !

 

Ak Vás naša ponuka  na  Protivráskové náplaste  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Protivráskové náplaste  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich e-shopov.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 797
Celková čítanosť: 1079256x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu