Založ si blog

A váš miláčik sa už nikdy nestratí! – Označte si dvere, či schránku!

Výroba a gravírovanie známok pre psov, mačky a iné zvieratká, rôzne tvary, rôzne farby, texty podľa želania.

Výroba a gravírovanie menoviek na dvere a schránky, rôzne tvary, rôzne farby, texty podľa želania.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

Táto služba poteší mnohých z Vás!

Ak Vás naša ponuka   „Označovania vašich zvieratiek“ a „Výroby menoviek na dvere, či poštové schránky“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete objednať a zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Označovanie vašich zvieratiek“ a „Výrobu menoviek na dvere, či poštové schránky“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

Nechajte svoje dieťa vybudovať si jeho vlastný svet!

04.05.2024

Hračka, ktorá rozvíja detskú fantáziu a zručnosť! Vitajte v našom blogu, kde sa pozrieme na jednu z najzábavnejších hračiek pre malých staviteľov – RC buldozér s diaľkovým ovládaním! Ak hľadáte hračku, ktorá rozvíja fantáziu, kreativitu a zároveň ponúka hodiny zábavy, ste na správnom mieste. Tento RC buldozér je nielen zábavný, ale aj neuveriteľne [...]

Uľavte si od bolesti driekovej chrbtice a to bez použitia syntetických liekov!

03.05.2024

Pomôžte svojej chrbtici a uľavte si od bolesti! Ak trpíte bolesťami driekovej chrbtice, určite viete, aké obmedzujúce a nepríjemné dokážu byť. Moderná medicína ponúka rôzne lieky na úľavu, ale ak preferujete prirodzený prístup bez chémie, tradičná čínska medicína môže byť pre vás tou správnou voľbou. Od staroveku sa používala na zmierňovanie bolestí a [...]

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 800
Celková čítanosť: 1082305x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu