Založ si blog

CAP FRAJER!

 

S humorom je svet krajší !

Vhodný darček!


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Tričká, mikiny, vankúše, šálky a iné s rôznou vtipnou potlačou a textami vrátane vlastných !

Rôzne obrázky, texty, vrátane návrhov zákazníka. Potláčame pre skupiny i jednotlivcov. Rôzne farby a veľkosti tielok, tričiek, mikín, podľa Vášho výberu. Ak Vás naša ponuka   „potlač textilu“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete objednať a zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok potlač textilu  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

Hľadáte perfektný darček nielen pre deti, ale i celú rodinu?

07.05.2024

Je tu mini arkádová konzola s až 520 zabudovanými hrami! Využite v súčasnosti prebiehajúcu jarnú akciu! Vitajte v svete zábavy! Ak hľadáte ideálny spôsob, ako stráviť kvalitný čas so svojou rodinou, ste na správnom mieste! Predstavujeme vám najnovšiu mini arkádovú retro konzolu, ktorá je perfektnou voľbou pre každého, kto miluje hranie hier. Táto konzola nie je [...]

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024

Áno, pri kúpe stavebnice môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste na [...]

Nechajte svoje dieťa vybudovať si jeho vlastný svet!

04.05.2024

Hračka, ktorá rozvíja detskú fantáziu a zručnosť! Vitajte v našom blogu, kde sa pozrieme na jednu z najzábavnejších hračiek pre malých staviteľov – RC buldozér s diaľkovým ovládaním! Ak hľadáte hračku, ktorá rozvíja fantáziu, kreativitu a zároveň ponúka hodiny zábavy, ste na správnom mieste. Tento RC buldozér je nielen zábavný, ale aj neuveriteľne [...]

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 802
Celková čítanosť: 1085304x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu