Založ si blog

Máte studené, boľavé, alebo unavené nohy, či chodidlá?

 

Dokonale ochráni nohy pred pocitom chladu, únavy, či bolesti !

Účinkuje už po 2 až 5 minutách !

100% prírodné rastlinné extrakty – bez vedľajších účinkov!

Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov „Spektrum-Shop“ a „Buď-Fit“.

 

Pri problémoch s chodidlami!

Ak Vás naša ponuka   „Prírodná samozahrievacia náplasť na chodidlá“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prírodnej samozahrievacej náplaste na chodidlá“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Stavebnica policajného automobilu podporujúca kreativitu detí!

13.05.2024

Stavebnica podporujúca nielen edukáciu, ale i zábavu! Predstavujeme vám našu detailnú stavebnicu osobného policajného automobilu, ktorá je nielen zábavnou hračkou, ale aj edukačným nástrojom pre vaše deti! Stavebnica obsahuje až 2027 dielov. Preto sa vaše dieťa sa môže tešiť na hodiny kreatívnej zábavy a a rôznych stavebných kombinácií! Naše stavebnice z blokov [...]

Tip pre rodičov a starých rodičov!

12.05.2024

Stavebnica ktorú nekúpite na každom rohu! Stavebnica ktorá nielen zabáva, ale i učí! Stavebnica ktorá je výnimočná! Ak hľadáte stavebnicu, ktorá vás ohromí svojou veľkoleposťou a detailnosťou, nemusíte hľadať ďalej! Predstavujeme vám našu veľkolepú stavebnicu „Veľký nakladač s prívesom“ – skutočné majstrovské dielo, ktoré zaujme [...]

Zábava a vzdelanie v jednom balení. Vnúčatá, či deti Vám budú vďačné!

10.05.2024

Stavebnica ktorá nielen zabáva, ale i učí! Ak hľadáte zaujímavú hračku, ktorá nielen zabaví, ale aj vzdeláva vaše deti, Ste na správnom mieste! Predstavujeme vám našu detailnú stavebnicu automobilu, ktorá je perfektným darčekom pre každého milovníka stavebníc, či automobilov. Ide o skutočne krásnu stavebnicu automobilu, ktorá nie je len obyčajná hračka [...]

Gruzínsko / Tbilisi /

Výbor gruzínskeho parlamentu odobril návrh sporného zákona o 'zahraničných agentoch' za 67 sekúnd

13.05.2024 18:23

Rýchlosť prerokúvania a hlasovania zdôvodnil predseda výboru tým, že tretie čítanie obsahuje iba redakčné pozmeňujúce a doplňujúce návrhy.

indonézia, sopka, záplavy

Indonéziu sužujú záplavy, zahynuli už desiatky ľudí. Na jednom z jej ostrovov vybuchla sopka

13.05.2024 18:18

Obyvateľov ohrozujú aj veľké sopečné kamene, ktoré sa začali valiť po silnom daždi z jednej z najaktívnejších indonézskych sopiek.

Sergej Šojgu / Valerij Gerasimov /

Splní Putin Prigožinov sen? Po Šojguovi môže padnúť aj Gerasimov

13.05.2024 18:11

Kto by si nepamätal virálne video, na ktorom šéf súkromnej žoldnierskej armády vlani v máji nad hromadou tiel svoich bojovníkov zúrivo kričal: "Šojgu! Gerasimov! Kde je munícia?"

bobor, mokrad, dubrava, zahorie

Podľa svedkov sú v okolí Zlína už tri medvede

13.05.2024 17:58

Podľa polície by mali byť obyvatelia regiónu pri pobyte v lese opatrní.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 807
Celková čítanosť: 1095246x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu