Založ si blog

Skrášlite svoj domov – Umenie štýlového aranžovania!

Oživte svoj domov s našimi dekoratívnymi vankúšmi, ktoré dodajú vášmu interiéru štýlový nádych elegancie. S pestrou paletou farieb a vzorov nájdete v našej kolekcii ideálne doplnky pre každú miestnosť, či byt.

Dekoračné vankúše.

Navodte atmosféru pohodlia a sofistikovanosti s našimi obliečkami na vankúše, vyrobenými z kvalitných materiálov. Nechajte sa unášať kreativitou a inováciou v dizajne, ktoré náš sortiment ponúka.

Dekoračné vankúše.

Objevte spôsoby, ako transformovať váš domov s našimi dekoratívnymi vankúšmi do miesta plného štýlu a krásy. Urobte z každého sedenia jedinečný zážitok s našimi špeciálne navrhnutými vankúšmi, ktoré zdobia váš interiér a vyjadrujú váš jedinečný vkus.


Dekoračné vankúše.

Vyberte si zo širokej ponuky dizajnov a materiálov pre vytvorenie dokonalého harmonického prostredia vo vašom domove. Dajte svojmu priestoru nový výraz a nechajte naše dekoratívne vankúše hovoriť o vašej osobnosti a štýle. Obohatte svoj interiér o jedinečné a originálne kusy, ktoré vám prinesú potešenie a útulnosť každý deň.


Dekoračné vankúše.

 

Dekoratívne vankúše dokážu spríjemniť a zútulniť každú miestnosť!

 

Ak Vás naša ponuka na „Dekoratívne vankúše“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných produktov si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na niektorý z hore zobrazených obrázkov „Obliečok na dekoratívne vankúše“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

*********************************************************************

 

Prehľad liniek na jednotlivé prírodné produkty – bez chémie:

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Zábava a vzdelanie v jednom balení. Vnúčatá, či deti Vám budú vďačné!

10.05.2024

Stavebnica ktorá nielen zabáva, ale i učí! Ak hľadáte zaujímavú hračku, ktorá nielen zabaví, ale aj vzdeláva vaše deti, Ste na správnom mieste! Predstavujeme vám našu detailnú stavebnicu automobilu, ktorá je perfektným darčekom pre každého milovníka stavebníc, či automobilov. Ide o skutočne krásnu stavebnicu automobilu, ktorá nie je len obyčajná hračka [...]

Zábava a vzdelanie v jednom balení!

09.05.2024

Dinosaury sa vracajú! Získajte svoju zábavno-vzdelávaciu stavebnicu pre deti už dnes! Vitajte, starí rodičia, rodičia a malí dobrodruhovia! Ak hľadáte zábavnú a vzdelávajúcu hračku pre vaše deti, naša veľká vzdelávacia sada dinosaurov je presne to, čo potrebujete! Sada obsahuje troch rôznych dinosaurov: Tyrannosaura, Raptora a Triceratopsa, pripravených na [...]

Nenechajte sa zaskočiť počasím!

08.05.2024

Presná a včasná predpoveď počasia! Ahoj nadšenci do moderných technológií a tí, čo hľadajú spoľahlivého spoločníka pre sledovanie počasia! Predstavujeme vám našu bezdrôtovú meteorologickú stanicu, ktorá je certifikovaná na používanie v krajinách EÚ. S jej množstvom funkcií a jednoduchým ovládaním budeš mať počasie pod kontrolou ako nikdy predtým! [...]

polícia

Polícia obvinila v prípade mŕtveho muža na Orave 59-ročného muža z vraždy

11.05.2024 19:54

Obvinený muž mal v rodinnom dome v Námestove po predchádzajúcom vzájomnom konflikte bodnúť do oblasti hrudníka 56-ročného muža.

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26, aktualizované: 19:31

Staronový ruský premiér Michail Mišustin predložil Štátnej dume kandidátov na posty v novej vláde.

Poland Auschwitz Anniversary

Odhalili bustu roľníkovi z Kysúc, ktorý prispel k tomu, aby sa svet dozvedel o nacistickom vraždení Židov v Auschwitzi

11.05.2024 17:00

Ondrej Čanecký sa zachoval statočne. Pomohol dvom väzňom na úteku, ktorí chceli podať svedectvo o hrôzach v hitlerovskom tábore smrti.

Afganistan Baglán záplavy

Záplavy na severe Afganistanu si vyžiadali stovky obetí

11.05.2024 16:25

Afganistan patrí ku krajinám najhoršie postihnutým dôsledkami klimatických zmien a je zároveň najmenej schopný na takéto udalosti reagovať.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 805
Celková čítanosť: 1090895x
Priemerná čítanosť článkov: 1355x

Autor blogu