Založ si blog

Elegancia a funkčnosť: Objavte výhody univerzálnej koženej výplne pre autosedačku.

 

Určite sa už aj Vám stalo, že Vám v motorovom vozidle prepadli rôzne drobnosti vedľa sedačky vodiča, či spolujazdca až na podlahu vozidla a ich hľadanie, či vyťahovanie nebolo nič príjemné. Je tu však jednoduché a lacné riešenie!

Stačí si zaobstarať „Univerzálnu koženú výplň medzi autosedačky“ a problém je vyriešený. Univerzálna kožená výplň utesní medzeru medzi autosedačkami a raz a navždy zamedzí prepadávaniu vecí medzi autosedačkami. Takéto riešenie je nielen jednoduché a lacné, ale hlavne estetické a účinné!


Univerzálna kožená výplň medzi autosedačky.

 

Univerzálna kožená výplň medzi autosedačky, je jednoduché, ale účinné riešenie!

Ak Vás naša ponuka na  „Univerzálnu koženú výplň medzi autosedačky“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Univerzálnu koženú výplň medzi autosedačky“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Linky na ktorých nakúpite za výhodné ceny kvalitný tovar:

 

*********************************************************************

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

Personalizovaná 3D lampa – perfektný darček pre vašich blízkych!

21.05.2024

Magická 3D lampa s diaľkovým ovládaním pre deti aj dospelých! Predstavujeme vám modernú a krásnu 3D dotykovú lampu s diaľkovým ovládaním, ktorá je ideálna nielen pre detské izby, ale aj pre spálne či ako dekorácia do vašej obývačky. Naše 3D lampy sú dostupné v rôznych motívoch, ktoré potešia každého – od zvieratiek, cez športy, automobily, motocykle, až po iné [...]

Rozvíjajte prirodzenú zvedavosť a šikovnosť svojich detí hravým spôsobom!

20.05.2024

Zábava a vzdelanie v jednom! V dnešnej dobe je dôležité podporovať prirodzenú zvedavosť a vzdelávanie detí. Detský mikroskop s až 1200-násobným zväčšením je perfektným nástrojom na kombináciu zábavy a vzdelávania. Tento produkt je určený nielen na zábavu, ale aj na rozvoj osobnosti detí, čím sa stáva nenahraditeľnou pomôckou. Tento mikroskop je ideálny pre [...]

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

trump

Trump v newyorskom procese ako svedok obhajoby nevypovedal, súd sa blíži ku koncu

21.05.2024 23:42

Exprezident čelí obžalobe, že sfalšoval tri desiatky finančných dokumentov s cieľom zakryť platbu pornoherečke. Ide o jednu zo štyroch obžalôb.

alkohol, metanolová kauza

Distribútor z metanolovej kauzy je na slobode, odpykal si väčšinu trestu

21.05.2024 23:13

Jiří Vacula v roku 2012 v Česku distribuoval smrtiaci metanol.

Maďarsko Dunaj čln

Po nezvestných po zrážke lodí na Dunaji pátra 95 ľudí s 25 plavidlami

21.05.2024 21:07

Tragická zrážka motorového člna s loďou si v sobotu vyžiadala najmenej dve obete.

SR NRSR 12. schôdza zasadnutie BAX

Upokojiť atmosféru a neeskalovať! Aká je cesta k zmiereniu po atentáte?

21.05.2024 19:00

Zhodne odsudzujeme tých, ktorí cez atentát mobilizujú proti druhému táboru, či tých, ktorí ho ticho schvaľujú. Nájdeme (ďalšie) riešenia? Zapojte sa do pokračovania diskusie!

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 814
Celková čítanosť: 1104942x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu