Založ si blog

Je tu čas na obnovenie svojej energie a zdravia prirodzenou cestou s „Prírodnými detoxikačnými náplasťami na chodidlá“!

 

Rozlúčte sa s toxínmi a zlepšite svoje zdravie bez použitia chémie, pomocou tradičnej čínskej medicíny! 

Človek je stvorený na pohyb a aktívny životný štýl, avšak moderná doba nás často uväzňuje za pracovnými stolmi a počítačmi. Sedavý životný štýl môže mať značné negatívne dôsledky na naše zdravie, od bolesti chrbta až po problémy so spánkom a metabolizmom. Pre tých, ktorí hľadajú pomoc bez použitia chémie a uprednostňujú prírodné riešenia, Prírodná detoxikačná náplasť na chodidlá FOOT PATCH – môže byť prvou líniou obrany voči nežiaducim účinkom sedavého životného štýlu.

Tento produkt, ktorý vychádza z pravých koreňov čínskej liečivej medicíny, sa využíva už viac ako tisíc rokov a pomáha miliónom ľudí po celom svete. Svojimi jedinečnými vlastnosťami uvoľňuje toxíny, zvyšuje energetickú hladinu, napomáha kvalitnému spánku a znižuje stres a únavu. Jeho účinky sú citeľné aj v oblasti metabolizmu a krvného obehu, pričom môže byť cenným spojencom pre tých, ktorí bojujú s nadváhou.

Jednou z výhod tohto produktu je jeho diskrétnosť a jednoduchá aplikácia. Stačí jednoducho nalepiť náplasť na chodidlo pred spaním a nechať ju pôsobiť počas noci. Ráno sa zobudíte s pocitom osvieženia a nového začiatku.

Balenie obsahuje 10 kusov (5 párov) náplastí v uzavretom sáčku, čo zabezpečuje dlhodobú zásobu pre pravidelné používanie. Preto neváhajte a urobte prvý krok k zdravšiemu a vyváženejšiemu životu s Prírodnými detoxikačnými náplasťami na chodidlá FOOT PATCH!


Prírodná detoxikačná náplasť na chodidlá FOOT PATCH.

 

Rozlúčte sa s toxínmi a zlepšite svoje zdravie bez chémie, pomocou tradičnej čínskej medicíny! 

Ak Vás naša ponuka na  Prírodné detoxikačné náplaste na chodidlá FOOT PATH  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prírodné detoxikačné náplaste na chodidlá FOOT PATH“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh. Nájdete nás na linku:
www.bud-fit.sk


E-shop: DEKORÁCIESK
Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Spôsob ako si pomôcť pri bolesti krku, ramien, chrbtice, či kolena!

16.05.2024

Osloboďte sa od bolesti a to bez chémie! Dnes sa budeme venovať jedinečnému spôsobu, ako uvoľniť bolesti krku, ramien, chrbtice i kolien bez použitia agresívnej chémie. Pre mnohých z nás môže bolesť krku alebo chrbtice predstavovať každodennú výzvu, ktorá nám bráni v plnohodnotnom živote. Práve preto je dobre byť informovaný o spôsobe, ktorý spoľahlivo a [...]

Darujte svojmu dieťaťu ideálny kľúč k tvorivosti: Detský šijací stroj NEEDLE!

15.05.2024

Rozvíjajte tvorivosť svojich malých princezien! Vitajte v úžasnom svete detskej šikovnosti, kreativity a módy! Dnešný blog je venovaný jednému z najkrajších a najkreatívnejších darčekov, aký môžete svojej „malej príncezne“ dať – a to detskému plne funkčnému šijaciemu stroju NEEDLE. Pre rodičov, ktorí chcú podporovať tvorivého ducha svojich [...]

Ako naučiť deti zodpovednosti, starostlivosti, plánovaniu a empatii?

14.05.2024

Odpoveďou môže byť práve Tamagotschi! Ste pripravení na cestu do bytia, kde sa virtuálni kamaráti stávajú súčasťou každodenného života vašich detí? Tamagotchi je tu a pripravené vás zaviesť do sveta nekonečnej zábavy a vzdelania! S viac ako 49 druhmi zvieratiek na výber a s jedinečným prístupom k zábave a vzdelávaniu, je Tamagotchi tou ideálnou voľbou pre [...]

Francúzsko, Kaledónia

V Novej Kaledónii pokračovali už tretiu noc nepokoje: štyria mŕtvi, stovky zranených

16.05.2024 15:16

Nepokoje v tomto francúzskom zámorskom území vypukli pre ústavnú reformu volebného systému, ktorá dáva právo voliť v provinčných voľbách tisícom francúzskych občanov.

česko, polícia, streľba

Tínedžer sa v Česku vyhrážal, že vystrieľa školu. Vysvetlil, že išlo o žart

16.05.2024 14:41

Polícia zdôraznila, že ho to zodpovednosti nezbavuje, a začala proti nemu trestné stíhanie.

Geert Wilders

Nová holandská koalícia chce 'najprísnejšiu' azylovú politiku v histórii krajiny

16.05.2024 14:22

Strany uviedli, že „čo najskôr“ predložia Európskej komisii žiadosť o výnimku z európskej azylovej politiky.

Putin, ruský prezident, Moskva, Rusko,

Americké spravodajské služby varujú, že Putin by mohol zvrátiť vývoj vojny

16.05.2024 14:00

Obnovenie bojových schopností Ukrajiny by mohlo viesť k zmrazeniu konfliktu a prímeriu podobnému zastaveniu paľby v Kórei v roku 1953, píše New York Times.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 810
Celková čítanosť: 1098771x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu