Založ si blog

Ako získať lacné cigarety!

 

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky!

V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet!

V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička cigariet je tou správnou voľbou pre tých, ktorí chcú ušetriť finančné prostriedky, ale nechcú sa vzdať svojho obľúbeného zvyku.

Krátke video zobrazujúce prácu s plničkou si môžete pozrieť kliknutím na nižšie zobrazený obrázok.

Cena plničky je len 14 € !!!


Video k stroju na cigarety. Autor: Grand – MS, s.r.o.. Stroj si môžete zakúpiť v e-shope Tonery do tlačiarne.

Jednou z najväčších výhod použitia elektrickej plničky je jej dlhodobá úspora. Kým cena základných cigariet neustále stúpa, elektrická plnička vám umožňuje kontrolovať náklady a udržiavať ich na minimum. Ušetrené peniaze sa môžu rýchlo nazbierať a poskytnúť vám možnosť investovať ich do iných aspektov vášho života. V našej ponuke je viacero druhov elektrických, či manuálnych plničiek cigariet.

 

Ceny cigariet sa šplhajú stále vyššie a vyššie!

Ak Vás naša ponuka na „Elektrický strojček na plnenie cigariet zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok tonerovej kazety kompatibilnej s „Elektrický strojček na plnenie cigariet a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Pripravení na dovolenku? RANGER® má pre vás to správne!

25.06.2024

Vstúpte do leta s pohodlnými a štýlovými tričkami RANGER®“! Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Ak hľadáte pohodlné, štýlové a kvalitné oblečenie, tričká, tielka a mikiny RANGER® sú presne pre vás. Tieto kúsky sú ideálne nielen na bežné nosenie, športovcov, ale aj na aktivity vo voľnom čase. Tričká RANGER® sú [...]

Zabezpečte si bohatú úrodu s našimi záhradníckymi nožnicami na štepenie a strihanie!

24.06.2024

Nožnice, ktoré nesmú chýbať vo vašej záhrade! V dnešnej dobe sa každému záhradníkovi hodí mať univerzálne náradie, ktoré dokáže nielen strihať, ale aj štepiť rastliny. Naše špeciálne záhradnícke nožnice na štepenie a strihanie sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť prácu v záhrade a dosiahnuť profesionálne výsledky. Nožnice [...]

Rozžiarená detská izba, spálňa, či iný priestor – Radosť v detských očiach!

22.06.2024

Objavte kúzlo 3D dotykových lámp s diaľkovým ovládaním! Máte radi, keď váš priestor vyzerá útulne a nebránite sa niečomu novému? Ak áno, 3D dotykové lampy s diaľkovým ovládaním sú tým pravým riešením pre vás. Tieto roztomilé lampy sú ideálne do spálne, detskej izby alebo ako štýlová dekorácia, ktorá očarí každého návštevníka. Jedným z [...]

799388029

Lex Rubiales: Bozk bez súhlasu je sexuálnym napadnutím

26.06.2024 06:46

Španielsky najvyšší súd rozhodol, že bozk bez "tichého súhlasu" je možné považovať za sexuálne napadnutie.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Moskva odkázala Západu, aby Rusko tragicky nepodcenil. Presadíme svoje záujmy v akejkoľvek situácii, tvrdí

26.06.2024 06:20, aktualizované: 06:44

Ak Západ podcení odhodlanie Ruska brániť sa, môže to mať tragické následky, varoval námestník ruského ministra zahraničných vecí Sergej Riabkov

Matúš Šutaj Eštok, Andrej Danko, Boris Susko

Bude sa voliť inak? Hlas chce meniť „Mečiarov zákon“, SNS je proti. Odborníci varujú pred maďarským scenárom

26.06.2024 06:00

„Každá zmena volebného systému, ktorú presadzujú politici, sleduje vždy rovnaký cieľ – posilniť svoje politické preferencie,“ uviedol bývalý sudca Orosz. Experti sa však zhodujú na otvorení debát.

Biden, Trump

Nevídaný televízny súboj: Biden viac riskuje, ale Trump je poslabší diskutér

26.06.2024 06:00

Zajtra sa v televíznej diskusii stretnú demokratický prezident Joe Biden (81) a jeho republikánsky súper v boji o post šéfa Bieleho domu Donald Trump (78).

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 834
Celková čítanosť: 1138077x
Priemerná čítanosť článkov: 1365x

Autor blogu