Založ si blog

Darujte svojmu dieťaťu ideálny kľúč k tvorivosti: Detský šijací stroj NEEDLE!

 

Rozvíjajte tvorivosť svojich malých princezien!

Vitajte v úžasnom svete detskej šikovnosti, kreativity a módy! Dnešný blog je venovaný jednému z najkrajších a najkreatívnejších darčekov, aký môžete svojej „malej príncezne“ dať –  a to detskému plne funkčnému šijaciemu stroju NEEDLE.
Pre rodičov, ktorí chcú podporovať tvorivého ducha svojich malých princezien, je to skvelá voľba. Ak sa pýtate prečo, uvediem aspoň  5 dôvodov:
  1. Rozvíja tvorivosť vašich malých princezien s detským šijacím strojom NEEDLE!** Šitie je jednou z najkrajších foriem sebarealizácie a teraz môžu vaše deti začať objavovať tento úžasný svet s naším šijacím strojom. S jednoduchým ovládaním a bezpečným používaním je ideálny pre začiatočníkov aj skúsených šičiek.
  2. S daným šijacím strojom môžu vaše deti nechať naplno rozvíjať svoje kreativitu. Môžu vytvoriť šaty, sukne, čiernu či biele, a dokonca aj šaty pre svoje bábiky. Šitie nie je len zručnosť, je to spôsob, ako vyjadriť svoj jedinečný štýl!
  3. Šijací stroj je vhodný pre dievčatá už od 8 rokov, ktoré pod dozorom rodičov môžu svoje šikovné ručičky vyskúšať na prvých šijacích projektoch a objavovať krásu šitia. Tak si môžu overovať reálnosť svojich nápadov.
  4. Okrem toho, že môžu šiť jednoduché veci a doplnky nielen pre bábiky, ale i pre seba. Tvorba ich vlastného módneho sveta pre bábiky je skvelý spôsob, ako tráviť čas a rozvíjať svoju fantáziu.
  5. Šitie, móda a zábava idú spolu ruka v ruke a to nielen v detskom veku. Preto je detský šijací stroj NEEDLE ideálny darček! Šijací stroj NEEDLE nie je len šijací stroj, je to kľúč k nekonečnej tvorivosti a radosti!


Detský šijací stroj a mnoho iných hračiek a vecí pre dievčatá a chlapcov.
Predaj v našej kamennej predajni, či niektorý z našich e-shopov.

 

Vytvorte svoj vlastný magický svet módy pre bábiky!

Ak Vás naša ponuka na  „Detský šijací stroj NEEDLE“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Detský šijací stroj NEEDLE“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Tielka, tričká, mikiny s tématikou „BOJOVÝCH ŠPORTOV“.

07.09.2024

Oživte svoj šatník tričkami „RANGER“ s témou bojové športy! Letný čs je dokonalý na využívanie tielok, tričiek, či mikín značky „RANGER“. Dané odevy sú ľahké, priedušné, dobre sa nosia a môžete s nimi dokonale vyjadriť svoj životný štýl, či svoje záľuby. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej na bojové športy. Na budúce [...]

Široký výber a bezkonkurenčné ceny!

03.09.2024

Atramentové a tonerové náplne a kazety za výhodné ceny! Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný spotrebný materiál pre vašu tlačiareň, ste na správnom mieste. Ponúkame jeden z najširších sortimentov atramentových a tonerových kaziet na trhu. Naše produkty sú ideálne pre každého – od predajcov až po konečných zákazníkov, ktorí hľadajú najlepší pomer kvality a [...]

Krása každej sezóny u Vás doma!

02.09.2024

Dekoračné obliečky na vankúše pre jar, leto, jeseň a zimu! Premeňte svoj domov podľa nálady a ročného obdobia s našimi dekoračnými obliečkami na vankúše. Vyberte si z jarných, letných, jesenných či zimných motívov a nechajte, aby vaše vankúše odrážali krásu každej sezóny. V ponuke máme aj špeciálne vianočné a novoročné motívy, ktoré dodajú vášmu [...]

Robert Fico, KDH

Atentátnik alebo terorista? Cintula už streľbu na Fica neľutuje. Vyšetrovatelia súd nepresvedčili, že plánoval teroristický útok

08.09.2024 06:00

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) už má na stole správu, no tá sa podľa informácií Pravdy týka len postupu ochranky a nie samotného vyšetrovania atentátu.

vojna na Ukrajine, Praha

ONLINE: CIA a MI6 vinia Rusko, že ohrozuje svetový poriadok. Svoje dostala aj Čína

08.09.2024 05:55

Šéfovia CIA a MI6 v spoločnom článku uviedli, že Rusku sa nepodarí zničiť Ukrajinu. Ako výzvu 21. storočia vidia vzostup Číny.

Zaluznyj Dolhonovska sirka  FB

Železný generál s ľudskou tvárou. Čo prezrádza prvá kniha o Valerijovi Zalužnom?

08.09.2024 05:30

Jeho generáli ho vtedy prvý raz počuli kričať. Hlavný veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Valerij Zalužnyj mal na rozčúlenie dôvod. Dvanásť dní pred začatím vojny simulácie ukázali, že zvolená taktika na odrazenie ruskej invázie povedie do troch týždňov k porážke.

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 877
Celková čítanosť: 1212171x
Priemerná čítanosť článkov: 1382x

Autor blogu