Založ si blog

Tak pre MLADÝCH, ako i STARŠÍCH – štýl a pohodlie pre vaše voľné chvíle!

 

Pohodlné a štýlové oblečenie pre každú príležitosť!

Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Chcete byť štýloví a zároveň sa cítiť pohodlne? Oblečenie značky RANGER® je pre vás tou správnou voľbou. Naše športové tričká, tielka a mikiny sú určené nielen pre turistov, rybárov, poľovníkov, športovcov, školákov, dôchodcov,  ale aj pre každodenné nosenie.


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text! Tlačíme tielka, tričká, mikiny pre turistov, poľovníkov, rybárov, rodiny, motocyklové kluby, cyklistov, športovcov a iných.

Produkty RANGER® sú ideálne na bežné nosenie, špecifické zameranie a voľnočasové aktivity. Neobmedzujú vás v pohybe a príjemne sa nosia, čo oceníte najmä počas dlhých letných dní. Priedušný materiál, ktorý je príjemný na dotyk s pokožkou, zabezpečí, že sa budete cítiť pohodlne a sviežo po celý deň. Navyše, naše oblečenie dodá vášmu telu jedinečný a skvelý vzhľad.


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text! Tlačíme tielka, tričká, mikiny pre turistov, poľovníkov, rybárov, rodiny, motocyklové kluby, cyklistov, športovcov a iných.

Jednou z hlavných výhod RANGER® je, že sme výrobcovia a môžeme prispôsobiť oblečenie podľa vašich želaní. Potrebujete tričká s logom vášho klubu, grafiku pre športový tím alebo unikátny text na oslavu? Všetko je možné. Naše tričká, tielka a mikiny môžu byť personalizované rôznymi grafikami, textami a farbami podľa vášho výberu.

Predstavte si tričká pre turistov, športovcov, školákov, či dokonca pre dôchodcov. Naše produkty sú vhodné pre každého a na každú príležitosť. Či už oslavujete narodeniny, meniny, výročia, alebo idete na dovolenku, oblečenie RANGER® bude vždy správnou voľbou. Môžete si objednať oblečenie s fotografiami oslávencov, domácich miláčikov, alebo čokoľvek, čo máte radi.


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text! Tlačíme tielka, tričká, mikiny pre turistov, poľovníkov, rybárov, rodiny, motocyklové kluby, cyklistov, športovcov a iných.

Ak máte záujem o naše produkty, môžete nás kontaktovať v našich výrobných priestoroch, kamennej predajni alebo prostredníctvom našich e-shopov. Sme tu pre vás na telefónnom čísle 0905 520 305 alebo e-mailom na adrese info@grand-ms.sk.

Naše oblečenie je navrhnuté tak, aby bolo čitateľsky prívetivé hlavne pre mladých ľudí. Ak hľadáte pohodlné, štýlové a prispôsobené oblečenie, RANGER® je tou správnou voľbou. Poďte s nami a zažite leto plné štýlu a komfortu.

RANGER: Tričká, tielka a mikiny, ktoré si zamilujete!

Ak Vás naša ponuka   „Tielok, Tričiek a Mikíny“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Tielok, Tričiek a Mikíny“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Niečo originálne čo nielen Ozdobí, ale i Poteší!

27.09.2024

Dekoračné Šálky na Používanie a Radosť! Krásne dekoračné šálky, ktoré nielen skrášlia váš domov, ale sú aj plne funkčné na každodenné používanie. Vyberte si šálku s vlastnou potlačou – môže to byť fotografia vašich blízkych alebo obľúbený citát, ktorý vám dodá energiu pri každom dúšku. Potlač je obojstranná, takže šálka vynikne z každej [...]

Ideálny Darček pre Deti i Dospelých!

26.09.2024

Rozžiarte svoj Domov s 3D Lampami! 3D lampy sú skvelým doplnkom do každej izby, či už spálne, detskej izby, alebo ako moderná dekorácia. Tento originálny darček nadchne každé dieťa a prinesie radosť do domácnosti. Na lampách nájdete rôzne vzory – od športových tém, cez zvieratá, autá, až po rodinné fotografie vašej rodiny. Vyberte si zo siedmich farieb [...]

Halloween je za rohom!

25.09.2024

Vyzdobte svoj domov a šatník strašidelnou eleganciou symbolizujúcou Halloween! Halloween sa nezadržateľne blíži a my pre vás máme všetko, čo potrebujete na dokonalú oslavu tohto tajomného sviatku. V našej ponuke nájdete štýlové vánkúše, dekoratívne vrecká, obrazy a drevené výrobky s originálnou halloweenskou tematikou, ktoré premenia každý kút vášho domova [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 888
Celková čítanosť: 1232008x
Priemerná čítanosť článkov: 1387x

Autor blogu