Založ si blog

Najlepšie Miesto na Nákup Cenovo Výhodných Kaziet pre Tlačiarne!

 

Máte doma, či na firme tlačiareň a chcete rádovo ušetriť?

Neuveriteľná úspora!

Bez tlačiarne sa dnes už prakticky nedá existovať. Potrebujú ju tak deti, ako i dospelí, či aktívny seniori. To už ani nehovorím o živnostníkoch, či firmách, kde je skutočne nepostrádateľná.

Prakticky každý spotrebiteľ vie, že najväčšou položkou nie je nákup tlačiarne, ale nákup spotrebného materiálu pre danú tlačiareň.

Obchodné praktiky výrobcov tlačiarní sú založené na princípe, že ponúkajú pomerne „lacné“ tlačiarne,  do ktorých sú však predávané „drahé“ atramentové, či tonerové náplne (kazety). Výrobca tlačiarne si postupne týmto spôsobom vynahradí cenovú stratu na predaji lacnej tlačiarne, pričom si ešte zabezpečí dostatočný zisk naviac, nakoľko keď chce spotrebiteľ tlačiť, musí si pre svoju tlačiareň kupovať stále nové a nové náplne, či kazety. Tento princíp je rovnaký ako u atramentových, tak i tonerových kaziet.

Veľkou výhodou je, že niektorí výrobcovia sa začali zaoberať výrobou tzv. „kompatibilných“, čiže náhradných kaziet, či náplní pre tlačiarne, čo je pre každého spotrebiteľa výhodné, nakoľko nákup takýchto náplní im umožní značné finančné úspory, pričom tlač takýmito náplňami, či kazetami je prakticky rovnako kvalitná, ako s originálnymi kazetami, či náplňami.

Preto je nákup takýchto kaziet, či náplní, pre každého majiteľa tlačiarne veľmi výhodný, čo sa odzrkadľuje v celosvetovom trende a miliónových predajoch kompatibilných kaziet, či náplní po celom svete.

Naša spoločnosť sa predajom uvedených kaziet a náplní úspešne zaoberá už viac ako 20 rokov!

V našej ponuke nájdete atramentové, či tonerové kazety a náplne prakticky pre tlačiarne a kopírky všetkých svetových výrobcov tlačiarní používaných na Slovensku, ako sú napríklad: BROTHER, CANON, DELL, HP, IBM, EPSON, KONICA MINOLTA, KYOCERA, LEXMARK, OKI, PANASONIC, PANTUM, PHILIPS, RICOH, SAMSUNG, SHARP a XEROX.

 

Aby sme boli konkrétni dnes Vám ukážeme „čiernu“ atramentovú kazetu kompatibilnú s originálom Canon PGI-550XL Bk s čipom (6431B001), a objemom náplne až 23 ml, ktorá je určená pre nasledovné atramentové tlačiarne CANON PIXMA MG5450, CANON PIXMA MG6350 a CANON PIXMA MX925, ktorú môžete v našich e-shopoch v súčasnosti kúpiť za neuveriteľných 0,89 € s DPH. Pričom cena takejto originálnej kazety sa v súčasnosti pohybuje približne od 12 do 20 € podľa predajcu.

Keď si v danom prípade porovnáte cenu 0,89 € s cenou 12, či 20 € myslím si, že výsledok je jednoznačný!


Kazety pre atramentové tlačiarne
BROTHER, CANON, HP, EPSON, LEXMARK a iné.

 

Aby sme uspokojili záujmy aj majiteľov laserových tlačiarní, tak tým dnes uvedieme „čiernu“ tonerovú kazetu kompatibilnú s originálnou kazetou HP CE285A, s výťažnosťou až približne 2000 strán, ktorá je určená pre nasledovné laserové tlačiarne HP LASERJET PRO P1100, HP LASERJET PRO P1102, HP LASERJET PRO P1102W, HP LASERJET PRO M1130 a HP LASERJET M1132, ktorú môžete v našich e-shopoch v súčasnosti kúpiť za neuveriteľných 6,50 € s DPH! Pričom cena takejto originálnej kazety sa v súčasnosti pohybuje približne od 70 do 80 € podľa predajcu. Keď si porovnáte cenu 6,50 € s cenou 70, či 80 € myslím si, že výsledok je jednoznačný!

Keď si porovnáte cenu 6,50 € s cenou 70, či 80 € myslím si, že výsledok je taktiež jednoznačný!


Kazety pre tonerové tlačiarne
BROTHER, CANON, HP, EPSON, LEXMARK, XEROX a iné.

 

Z daného vyplýva, že nákup kaziet, či náplní pre atramentové a tonerové tlačiarne v našej kamennej predajni, či našich e-shopoch sa pre každého majiteľa tlačiarne oplatí.

Potvrdzuje to i skutočnosť, že sme na trhu už 20 úspešných rokov!

 

Tlačte lacnejšie!

Ak Vás naša ponuka na kompatibilné   „Atrametové, či tonerové kazety a náplne“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Atrametovej, či tonerovej kazety a náplne“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Niečo originálne čo nielen Ozdobí, ale i Poteší!

27.09.2024

Dekoračné Šálky na Používanie a Radosť! Krásne dekoračné šálky, ktoré nielen skrášlia váš domov, ale sú aj plne funkčné na každodenné používanie. Vyberte si šálku s vlastnou potlačou – môže to byť fotografia vašich blízkych alebo obľúbený citát, ktorý vám dodá energiu pri každom dúšku. Potlač je obojstranná, takže šálka vynikne z každej [...]

Ideálny Darček pre Deti i Dospelých!

26.09.2024

Rozžiarte svoj Domov s 3D Lampami! 3D lampy sú skvelým doplnkom do každej izby, či už spálne, detskej izby, alebo ako moderná dekorácia. Tento originálny darček nadchne každé dieťa a prinesie radosť do domácnosti. Na lampách nájdete rôzne vzory – od športových tém, cez zvieratá, autá, až po rodinné fotografie vašej rodiny. Vyberte si zo siedmich farieb [...]

Halloween je za rohom!

25.09.2024

Vyzdobte svoj domov a šatník strašidelnou eleganciou symbolizujúcou Halloween! Halloween sa nezadržateľne blíži a my pre vás máme všetko, čo potrebujete na dokonalú oslavu tohto tajomného sviatku. V našej ponuke nájdete štýlové vánkúše, dekoratívne vrecká, obrazy a drevené výrobky s originálnou halloweenskou tematikou, ktoré premenia každý kút vášho domova [...]

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje

28.09.2024 10:20, aktualizované: 11:15

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 888
Celková čítanosť: 1232003x
Priemerná čítanosť článkov: 1387x

Autor blogu