Založ si blog

Rozžiarená detská izba, spálňa, či iný priestor – Radosť v detských očiach!

 

Objavte kúzlo 3D dotykových lámp s diaľkovým ovládaním!

Máte radi, keď váš priestor vyzerá útulne a nebránite sa niečomu novému? Ak áno, 3D dotykové lampy s diaľkovým ovládaním sú tým pravým riešením pre vás. Tieto roztomilé lampy sú ideálne do spálne, detskej izby alebo ako štýlová dekorácia, ktorá očarí každého návštevníka.

Jedným z najväčších lákadiel týchto lámp je ich schopnosť svietiť až v 7 rôznych farbách. Či už máte chuť na romantickú červenú, pokojne modrú, veselú žltú alebo tajomnú fialovú, lampa vám umožní vybrať si presne tú farbu, ktorá najlepšie vyhovuje vašej nálade alebo aktuálnej príležitosti. Môžete si vybrať jednu farbu, alebo zvoliť automatické priebežné striedanie všetkých farieb pre ešte magickejší efekt.

Ovládanie týchto lámp je úplne jednoduché a pohodlné. Všetko je riadené pomocou diaľkového ovládača, takže zmenu farby alebo intenzity osvetlenia môžete vykonať priamo z pohodlia svojej postele alebo pohovky. Okrem toho lampa reaguje aj na dotyk, čo vám umožní zapnúť ju, vybrať farbu svietenia a vypnúť ju jedným jemným dotykom.

Ďalšou výhodou je flexibilita napájania. Lampa môže byť napojená buď pomocou USB kábla, alebo na batérie 3xAA. To znamená, že ju môžete používať kdekoľvek, bez ohľadu na to, či máte prístup k elektrickej zásuvke.

Tieto 3D dotykové lampy sú nielen praktické, ale aj esteticky príťažlivé. Sú navrhnuté tak, aby pridali šmrnc a osobitosť do akéhokoľvek interiéru. Sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako pridať do svojho domova niečo nové a originálne.

Nezmeškajte príležitosť vylepšiť svoj priestor a urobiť ho ešte príjemnejším s našimi 3D dotykovými lampami. Stačí len pár kliknutí a môžete si užívať všetky výhody, ktoré tieto lampy ponúkajú. Osviežte svoj domov a nechajte sa unášať kúzlom farebného osvetlenia!

Objednajte si svoju 3D dotykovú lampu ešte dnes a zažite, aké je to mať kontrolu nad atmosférou vo vašom domove doslova na dosah ruky.

No a naviac je tu ponuka niečoho mimoriadneho. Aj chcete mať na tienidle lampy fotografiu svojích detí, priateľa, priateľky, rodičov, či svojho psíka, nie je nič jednoduchšie. K objednávke priložte fotografiu, prípadne sa s nami spojte osobne v našej kamennej predajni, či telefonicky na čísle 0905 520 305, prípadne e-mailom na adrese info@grand-ms.sk.

Nezabudnite, že takáto lampička nemusí slúžiť len na dekoráciu, ale môže byť aj netradičným a hodnotným darčekom, s ktorým môžete spraviť obdarovanému radosť.

K dispozícii sú lampičky rôznych tvarov a vyobrazení, takže každý si môže vybrať.


Dotyková 3D lampa na DO. Lampa mení farby.

 

Dotyková 3D lampa na DO. Lampa mení farby.

 

3D dotykové lampy: Krásne, praktické a ovládané na diaľku!

Ak Vás naša ponuka na   „3D dotykové lampy“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „3D dotykové lampy“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Darček a pamiatka k ukončeniu štúdia. – Pre vaše DETI a VNÚČATÁ!

30.06.2024

Prekrásny darček k ukončeniu štúdia vašich detí a vnúčat! Dnes Vám detailnejšie predstavím fotorámiky, ktoré sa hodia nielen ako darček, pamiatka, či dekorácia bytu alebo kancelárie. Foto rámiky sú skvelým doplnkom pre rôzne príležitosti, ako napríklad narodenie dieťaťa, krstiny, prijímanie, birmovka, ukončenie štúdia, svadba, celá rodina, rodinný [...]

Pomôžte si pri zvládaní teplôt tielkami RANGER®!

29.06.2024

Pripravte sa na teplé dni s RANGER® tielkami! Leto je v plnom prúde a vysoké teploty nás nútia hľadať oblečenie, ktoré je nielen pohodlné, ale aj štýlové. Oblečenie značky RANGER® – tielka, tričká a mikiny – sú presne tým, čo potrebujete na bežné nosenie či voľnočasové aktivity. V súčasnej dobe sú však vyhľadávané hlavne tielka. Tielka [...]

Trápi Vás akné? – Už nemusí, tu je riešenie!

28.06.2024

Zbohom akné: Prírodné riešenie bez chémie! V dnešnom svete, kde sme neustále vystavení rôznym chemikáliám a syntetickým látkam, je prírodné riešenie často tým najlepším spôsobom, ako sa postarať o našu pleť. Predstavujeme vám revolučnú náplasť na odstránenie akné a čiernych bodiek, ktorá využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a starú [...]

Andrej Danko, Martina Šimkovičová

Dankovi prekáža téma Kuciak a aj filmy o LGBTI. Pellegrini sa stal prezidentom vďaka Ficovi, tvrdí

30.06.2024 12:07, aktualizované: 12:24

„Že bude Pellegrini apolitickým prezidentom, je fikcia a fraška," uviedol Valášek z PS.

Šútovský vodopád

Horskí záchranári ratovali turistky v Malej Fatre, Češka utrpela vážne zranenie

30.06.2024 11:52

Slovenská turistka si pod Generálom poranila členok.

Maďarsko, ČR, Viktor Orbán, Andrej Babiš, migrácia

Babiš a Orbán sa spojili s FPÖ a vytvorili alianciu v europarlamente, majú 23 zo 720 hlasov

30.06.2024 10:53, aktualizované: 11:31

Doterajšie či nové frakcie v europarlamente musia svoj názov a zloženie oznámiť do 15. júla.

spalovna

Pri Košiciach horí skládka odpadu v areáli spaľovne

30.06.2024 10:38

Chemici nenamerali v blízkosti požiaroviska ani v priľahlých obytných zónach nebezpečné koncentrácie nebezpečných látok.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 839
Celková čítanosť: 1142530x
Priemerná čítanosť článkov: 1362x

Autor blogu