Založ si blog

Darček a pamiatka k ukončeniu štúdia. – Pre vaše DETI a VNÚČATÁ!

 

Prekrásny darček k ukončeniu štúdia vašich detí a vnúčat!

Dnes Vám detailnejšie predstavím fotorámiky, ktoré sa hodia nielen ako darček, pamiatka, či dekorácia bytu alebo kancelárie. Foto rámiky sú skvelým doplnkom pre rôzne príležitosti, ako napríklad narodenie dieťaťa, krstiny, prijímanie, birmovka, ukončenie štúdia, svadba, celá rodina, rodinný rodokmeň, narodeniny, šport a mnohé iné témy.

V súčasnosti sú najvyhľadávanejšie  tématické „Fotorámiky k ukončeniu štúdia“, ktoré by som Vám rád bližšie predsavil. Je samozrejmosťou, že tieto rámiky môžu byť aj personalizované a obsahovať údaje, ktoré si želáte, ako napríklad: titul, meno, rok, či školu. Tieto údaje sa uvádzajú zväčša na stojan rámika, čím pridávajú osobný dotyk a robia z rámika unikátny kúsok.

 


Foto rámik – ukončenie štúdia.

 

Personalizované foto rámiky sú ideálne nielen ako darček, ale aj ako pamiatka, ktorá zachytáva významné okamihy vášho života. Či už ide o oslavu ukončenia štúdia, svadbu, alebo narodeniny, personalizovaný fotorámik pridáva extra hodnotu a sentimentalitu.

Navyše, po doplnení fotografie majiteľom sa z daného foto rámika stáva mimoriadne hodnotná vec, ktorá je spomienkou na celý život. Fotorámiky sú skvelým darčekom pre vaše deti, vnúčatá, či iné blízke osoby. Sú však mimoriadne vhodné aj pre blízkych, priateľov, či kolegov, ktorí ocenia osobný dotyk a krásny dizajn.

Foto rámiky sú dostupné v rôznych štýloch, farbách a veľkostiach, čo umožňuje ich jednoduché prispôsobenie interiéru vášho domova alebo kancelárie. Vďaka tomu sa stanú nielen praktickým, ale aj estetickým doplnkom.

Preto neváhajte a vyberte si ten pravý foto rámik pre vás alebo vašich blízkych. Zachyťte a uchovajte dôležité spomienky s eleganciou a štýlom, ktoré ponúkajú naše krásne foto rámiky.

 


Foto rámik – ukončenie štúdia.

 

Elegantné Foto Rámiky: Dokonalý Darček pre Každú Príležitosť!

Ak Vás naša ponuka na nami vyrábané a predávané   „Foto rámiky“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Foto rámiky“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Chcete si byť istí, že je voda vo vašej studni, kotle, nádrži, či bazéne je v poriadku?

03.07.2024

Digitálny tester pre každú domácnosť! Digitálny PH tester je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať presnú kontrolu nad kvalitou vody vo svojej domácnosti. Tento šikovný prístroj je ideálny na testovanie pH vody v akváriach, bazénoch, školských laboratóriách a iných prostrediach, kde je dôležitá presnosť a spoľahlivosť. Hlavnou výhodou digitálneho [...]

Idete na dovolenku a neviete, ako skryť svoju jazvu? Máme pre Vás riešenie!

02.07.2024

Rýchla redukcia jaziev! alebo Ako zlepšiť, či skrášliť vzhľad vašej pokožky! Ak máte jazvy, ktoré vás trápia a nechcete ich vystavovať na obdiv cudzím, máme pre vás skvelú správu! Naša náplasť je určená na vizuálnu redukciu vzhľadu existujúcich jaziev a zabránenie ich rozširovaniu. Táto náplasť je v podstate druh priehľadného, mäkkého, elastického a [...]

Pomôžte si pri zvládaní teplôt tielkami RANGER®!

29.06.2024

Pripravte sa na teplé dni s RANGER® tielkami! Leto je v plnom prúde a vysoké teploty nás nútia hľadať oblečenie, ktoré je nielen pohodlné, ale aj štýlové. Oblečenie značky RANGER® – tielka, tričká a mikiny – sú presne tým, čo potrebujete na bežné nosenie či voľnočasové aktivity. V súčasnej dobe sú však vyhľadávané hlavne tielka. Tielka [...]

iPhone 12, mobil, smartfón

Na Slovensku úraduje nový podvod cez SMS, takto ho odhalíte

04.07.2024 10:04

Podvodníci zasielajú ľuďom SMS správy o tom, že ich dieťa má nové číslo.

Peter Pellegrini

Pellegrini vyrazil k severným susedom, stretne sa s najvyššími predstaviteľmi Poľska

04.07.2024 09:56

Na programe má stretnutie s prezidentom Dudom, premiérom Tuskom aj s predsedom Sejmu Poľskej republiky Szymonom Holowniom.

fico, handlová, atentát

Žilinka: Atentát na premiéra Fica bol prekvalifikovaný na teroristický útok. Hrozí mu doživotie

04.07.2024 09:39, aktualizované: 10:23

Žilinka na sociálnej sieti uviedol, že pokus o atentát na premiéra Roberta Fica sa prekvalifikoval na obzvlášť závažný zločin teroristického útoku.

Sachsenhausen

Božie mlyny domleli. 99-ročný dozorca z koncentračného tábora pred súd nepôjde

04.07.2024 08:00

Bývalého esesáka obvinili, že sa podieľal na zavraždení vyše 3 200 väzňov, ale trestu unikne. Podľa znaleckého posudku nie je spôsobilý zúčastniť sa na súdnom procese.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 841
Celková čítanosť: 1145676x
Priemerná čítanosť článkov: 1362x

Autor blogu