Založ si blog

Chcete si byť istí, že je voda vo vašej studni, kotle, nádrži, či bazéne je v poriadku?

 

Digitálny tester pre každú domácnosť!

Digitálny PH tester je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať presnú kontrolu nad kvalitou vody vo svojej domácnosti. Tento šikovný prístroj je ideálny na testovanie pH vody v akváriach, bazénoch, školských laboratóriách a iných prostrediach, kde je dôležitá presnosť a spoľahlivosť.


Digitálny PH tester na vodu.

Hlavnou výhodou digitálneho PH testera je jeho vysoká presnosť, ktorú zaručuje pokročilá technológia s mikroprocesorom. Veľký a dobre čitateľný displej umožňuje ľahké odčítanie hodnôt, čo ocení každý používateľ. Tento tester sa navyše jednoducho používa v rôznych aplikáciách, ako je testovanie vody z kotlov a studní, vody v nádržiach alebo bazénoch.

PH tester má tvar digitálneho pera, čo ho robí praktickým a ľahko prenosným. Technické špecifikácie tohto prístroja zahŕňajú LCD digitálny displej, rozsah merania od 0,00 do 14,00 pH, rozlíšenie 0,01 pH a presnosť ± 0,05 pH. Napájanie zabezpečujú dve 1,5 V batérie LR44, ktoré vydržia viac ako 500 hodín nepretržitej prevádzky. Tester funguje aj pri teplotách až do 80 ℃ a disponuje dvojbodovou automatickou kalibráciou, čo zaručuje jeho spoľahlivosť a jednoduchú údržbu.

Ide o malú a lacnú pomôcku, ktorá by mala byť súčasťou každej domácnosti. Investícia do digitálneho PH testera sa oplatí každému, kto chce mať istotu v kvalite a bezpečnosti vody, ktorú používa.

Ak ešte nemáte digitálny PH tester, je čas zvážiť jeho kúpu. Je to jednoduchý, ale účinný nástroj, ktorý vám poskytne presné údaje a pomôže vám udržať vašu vodu v bezpečných a optimálnych hodnotách pH. Nečakajte a zainvestujte do svojho zdravia a pohodlia už dnes.

 

Vaša pomôcka pre presné meranie pH!

Ak Vás naša ponuka na  „Digitálny pH tester“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Digitálny pH tester“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Sviatočné kúzlo v darčekovom vrecku: Personalizované Mikulášske a Vianočné vrecká pre každého!

04.10.2024

Pripravte sa na Mikuláša a Vianoce v predstihu. Objednajte si jedinečné darčekové vrecká už teraz! Obdobie Mikuláša a Vianoc sa nezadržateľne blíži a my už teraz prijímame prvé objednávky na naše nádherné „Mikulášske a vianočné darčekové vrecká„. Či už hľadáte originálny spôsob, ako potešiť svojich blízkych, alebo potrebujete vrecká pre [...]

Kľúč ku krásnym spomienkam: Vlastné prívesky a kľúčenky z dreva!

01.10.2024

Unikátne drevené prívesky a kľúčenky: Zachyťte svoje spomienky v dreve! Hľadáte originálny spôsob, ako uchovať svoje obľúbené fotografie alebo darovať niečo jedinečné? Personalizované kľúčenky a prívesky z dreva sú tým pravým riešením. Stačí zaslať fotografiu, obrázok alebo text, a my ich po úpravách vyryjeme na kvalitné drevo. Či už ide o obrázok [...]

Perfektný darček pre každého!

30.09.2024

Psí kamaráti v detskej izbe vašej ratolesti! Ozdobné 3D lampičky s vyobrazením psa sú dokonalým doplnkom do každej detskej izby, no rovnako skvele poslúžia aj ako darček, ktorý vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa. Na výber sú rôzne druhy psov, takže si určite nájdete ten pravý dizajn. Ak hľadáte niečo iné, lampičky ponúkajú aj ďalšie motívy, ako [...]

Edmundo González, Venezuela

González sa chce vrátiť ako prezident do Venezuely v deň inaugurácie Madura

04.10.2024 23:02

Bývalý opozičný prezidentský kandidát utiekol do Španielska týždeň po tom, čo naňho venezuelské úrady vydali zatykač.

Švédsko Nórsko Rusko bieluha špionážna

Ruská "špionážna veľryba“ nebola v Nórsku zastrelená, podľahla zrejme infekcii

04.10.2024 22:24

Hvaldimir nebol zastrelený - ako tvrdili aktivisti za práva zvierat -, ale podľahol bakteriálnej infekcii.

USA Helene hurikán obete zvýšenie

Hurikán Helene sa stal najničivejším od čias Katriny

04.10.2024 22:01

Podľa najnovších údajov si vyžiadal najmenej 213 obetí.

Haiti Violence

Pri útoku gangu na haitské mesto zomrelo najmenej 70 ľudí, uvádza OSN

04.10.2024 21:58

Motív jedného z najväčších masakrov na Haiti za posledné roky zostáva nejasný.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 892
Celková čítanosť: 1240834x
Priemerná čítanosť článkov: 1391x

Autor blogu