Založ si blog

Halloween klope na dvere!

 

Vytvorte dokonalý Halloween: Dekorácie a oblečenie pre sviatok strachu!

Halloween sa rýchlo blíži a je čas pripraviť sa na tento čarovný sviatok plný strašidiel! Ponúkame vám širokú škálu halloweenskych doplnkov od mäkkých vánkúšov, cez dekoratívne vrecká a obrazy, až po výrobky z dreva, ktoré vytvoria tú správnu atmosféru. Pre tých, ktorí radi pečú, máme originálne zápichy do tort, ktoré dodajú vašim dezertom tematický šmrnc.

Ak chcete prepojiť svoju domácnosť s týmto sviatkom, naše dekorácie sú ideálnou voľbou. Ale nielen domov, pripravili sme aj tematické oblečenie – tričká, tielka či mikiny s halloweenskými motívmi, ktoré vás nenechajú bez povšimnutia. Naša kolekcia vám pomôže nielen vyzdobiť domov, ale aj obliecť sa štýlovo na strašidelnú párty. Oslávte Halloween vo veľkom štýle a obohaťte svoj priestor o detaily, ktoré očaria každého návštevníka! Stačí len pár krokov a váš domov môže byť pripravený na noc plnú záhad a strašidelných prekvapení.

 

Darčekový box na víno s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk


Tielko s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk

Tielko s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk

Vrecká s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk

Vankúš s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk

Taška s tématikou – Halloween
Predáva: KupujSk

 

Dekorácie a móda – veci ktoré musíte mať!

Ak Vás naša ponuka na nami vyrábané a predávané   „Produkty“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Produkty“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Prípadne sa s nami spojte telefonicky (0905 520 305), či e-mailom (info@grand-ms.sk).

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač. V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!

 


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Rozsvieťte detskú radosť: 3D lampičky s vyobrazením psa!

28.09.2024

Magické 3D lampičky: Dokonalý darček s motívom psa! Ozdobné 3D lampičky s vyobrazením psa sú ideálnym doplnkom do detskej izby, ale aj ako originálny darček, ktorý rozžiari každú detskú tvár. Vybrať si môžete z rôznych druhov psov, aby ste potešili malých i veľkých milovníkov zvierat. Okrem psov ponúkame aj iné dizajny, ako napríklad športové motívy, autá, [...]

Niečo originálne čo nielen Ozdobí, ale i Poteší!

27.09.2024

Dekoračné Šálky na Používanie a Radosť! Krásne dekoračné šálky, ktoré nielen skrášlia váš domov, ale sú aj plne funkčné na každodenné používanie. Vyberte si šálku s vlastnou potlačou – môže to byť fotografia vašich blízkych alebo obľúbený citát, ktorý vám dodá energiu pri každom dúšku. Potlač je obojstranná, takže šálka vynikne z každej [...]

Ideálny Darček pre Deti i Dospelých!

26.09.2024

Rozžiarte svoj Domov s 3D Lampami! 3D lampy sú skvelým doplnkom do každej izby, či už spálne, detskej izby, alebo ako moderná dekorácia. Tento originálny darček nadchne každé dieťa a prinesie radosť do domácnosti. Na lampách nájdete rôzne vzory – od športových tém, cez zvieratá, autá, až po rodinné fotografie vašej rodiny. Vyberte si zo siedmich farieb [...]

Medveď hnedý

Medveď behá v parku v Trenčianskych Tepliciach, upozorňuje polícia

28.09.2024 15:46

"V miestnom parku v Trenčianskych Tepliciach bol oznámený výskyt medveďa hnedého, ktorý mal vybehnúť z lesa do potoka," uvádza polícia.

nádcha, chrípka, choroba, prechladnutie, vreckovky, covid, muž

Nemocnice a lekári sa pripravujú na chrípkovú sezónu, situáciu zhoršuje covid. Kde sa dá zaočkovať a ako kombinovať vakcíny?

28.09.2024 15:00

V októbri sa "oficiálne" začína chrípková sezóna, ale nárast prípadov respiračných ochorení lekári a nemocnici evidujú už od začiatku septembra

Andrej Danko

Tomáš: Danko bude útočiť na Hlas, kým nedostane funkciu. SNS tvrdí, že len kritizuje Tomášovu zlú legislatívu

28.09.2024 14:50

Erik Tomáš označil stupňujúce sa útoky SNS smerom k Hlasu za dôsledok urazenosti Andreja Danka, že nedostal post predsedu NR SR.

Nasralláh

Smrť Nasralláha: Čaká Izrael masový útok Hizballáhu? Irán nechce, aby konflikt explodoval, vraví expert

28.09.2024 14:46

Odborník na Blízky východ James Dorsey reagoval na to, že Izraelu sa podarilo pri leteckom útoku v Bejrúte zabiť šéfa hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 889
Celková čítanosť: 1232257x
Priemerná čítanosť článkov: 1386x

Autor blogu