Založ si blog

Niečo originálne čo nielen Ozdobí, ale i Poteší!

 

Dekoračné Šálky na Používanie a Radosť!

Krásne dekoračné šálky, ktoré nielen skrášlia váš domov, ale sú aj plne funkčné na každodenné používanie. Vyberte si šálku s vlastnou potlačou – môže to byť fotografia vašich blízkych alebo obľúbený citát, ktorý vám dodá energiu pri každom dúšku. Potlač je obojstranná, takže šálka vynikne z každej strany. Okrem iných motívov máme v ponuke aj sady so psíkmi, ktoré môžete zladiť podľa vlastných predstáv. Tieto šálky sú tiež výborným darčekom k výročiam a iným špeciálnym príležitostiam. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu vydržia a budú dlho robiť radosť. Nielen ozdobia, ale ich môžete používať každý deň na svoj obľúbený nápoj. Stačí si vybrať z našej ponuky, alebo vytvoriť vlastný, jedinečný dizajn!

Ozdobná a funkčná šálka.
Predáva „KupujSk“.


Ozdobná a funkčná šálka.
Predáva „KupujSk“.

 

Originálne Šálky pre Výnimočné Príležitosti!

Ak Vás naša ponuka na nami vyrábané a predávané   „Šálky“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Šálky“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Prípadne sa s nami spojte telefonicky (0905 520 305), či e-mailom (info@grand-ms.sk).

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý postupne nahráza naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


Všetko pre „ATRAMENTOVÉ“ i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač!
Predáva „KupujSk“.

 


Produkty pomáhajúce pri bolestiach rôznych častí tela ako napríklad chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Predáva „KupujSk“.


Tielka, tričká, mikiny a iné časti odevov s rôznymi vzormi, ktoré nedostanete bežne v obchodoch! Zaslať si môžete i vlastné foto a my Vám ho potlačíme na odev.
Predáva „KupujSk“.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Rozsvieťte detskú radosť: 3D lampičky s vyobrazením psa!

28.09.2024

Magické 3D lampičky: Dokonalý darček s motívom psa! Ozdobné 3D lampičky s vyobrazením psa sú ideálnym doplnkom do detskej izby, ale aj ako originálny darček, ktorý rozžiari každú detskú tvár. Vybrať si môžete z rôznych druhov psov, aby ste potešili malých i veľkých milovníkov zvierat. Okrem psov ponúkame aj iné dizajny, ako napríklad športové motívy, autá, [...]

Ideálny Darček pre Deti i Dospelých!

26.09.2024

Rozžiarte svoj Domov s 3D Lampami! 3D lampy sú skvelým doplnkom do každej izby, či už spálne, detskej izby, alebo ako moderná dekorácia. Tento originálny darček nadchne každé dieťa a prinesie radosť do domácnosti. Na lampách nájdete rôzne vzory – od športových tém, cez zvieratá, autá, až po rodinné fotografie vašej rodiny. Vyberte si zo siedmich farieb [...]

Halloween je za rohom!

25.09.2024

Vyzdobte svoj domov a šatník strašidelnou eleganciou symbolizujúcou Halloween! Halloween sa nezadržateľne blíži a my pre vás máme všetko, čo potrebujete na dokonalú oslavu tohto tajomného sviatku. V našej ponuke nájdete štýlové vánkúše, dekoratívne vrecká, obrazy a drevené výrobky s originálnou halloweenskou tematikou, ktoré premenia každý kút vášho domova [...]

Boris Johnson

'Šialené' plány Johnsona: Chcel zaútočiť na sklad v Holandsku, aby vzal kovidové vakcíny do Británie

28.09.2024 12:30

Britský expremiér Johnson v čase kovidu chcel od armády, aby zaútočila na sklad v Holandsku a vzala do Británie vakcíny, "ktoré jej náležali".

michal šipoš, igor matovič

Má Matovičovo hnutie šancu na reparát? Politológ: Je ešte uzavretejšou „sektou“ než bolo kedysi

28.09.2024 11:00

Po roku od volieb si Pravda pripravila anketu s predsedami poslaneckých klubov a zhodnotenie pôsobenia a kľúčových momentov parlamentných strán.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Zabili sme vodcu Hizballáhu Nasralláha, oznámil Izrael: Dostaneme každého, kto nás ohrozuje. Irán robí opatrenia

28.09.2024 10:20, aktualizované: 12:19

Izraelská armáda oznámila zabitie najvyššieho vodcu šiitského militantného hnutia Hizballáh Hasana Nasralláha pri vzdušnom útoku v Bejrúte.

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 889
Celková čítanosť: 1232096x
Priemerná čítanosť článkov: 1386x

Autor blogu