Založ si blog

Pociťujete v topánkach chlad na chodidlá, alebo trpíte bolesťami chodidiel?

Nejeden z nás pociťuje v topánkach na chodidlá nepríjemný chlad, prípadne trpí inými bolesťami chodidiel. Kto to pozná, vie, že to nie je nič príjemné. Riešením môžu byť „Samozahrievacie vložky do topánok s turmalínom a magnetmi„. Samozahrievacie vložky akcelerujú teplo absorvované z vášho tela a zahrievajú miesto aplikácie, ktorým je v podstate plocha vložiek dotýkajúca sa vašich chodidiel. To však nie je všetko. Samozahrievacie vložky s turmalínom a magnetmi zvyšujú cirkuláciu krvných tokov a bunkového metabolizmu, čo spôsobuje, že behom 15 až 20 minút by Ste mali ucítiť príjemné teplo. Veľkou výhodou týchto „Samozahrievacích vložiek s turmalínom a magnetmi“ je skutočnosť, že nepotrebujú žiadnu elektrické energiu, nakoľko obsahujú mikrokryštály vtkané priamo do vlákien. Ich pridanou hodnotou je aj skutočnosť, že pôsobia na bolesti v oblasti kĺbov prstov a chodidiel. Záporné ióny a magnetické pole ničia aktívne radikály a iné škodlivé látky. Majú aj mierny vedľajší účinok prejavujúci sa v tom, že napomáhajú odbúrať tuk v oblasti, brucha, bedier a bokov. Čiastočne napomáhajú aj v odstraňovaní bolesti v panve, svaloch bedier, či pri ischiase. Podporujú zrýchľovanie metabolizmu a spaľovanie tukov. Taktiež napomáhajú pri zmierňovaní napätia, stresu, únavy a reumatizmu. Je samozrejmé, že tieto príznaky Vám úplne neodstránia a nepotlačia, ale významne pomáhajú bojovať s nimi.

Myslím si, že vyskúšať túto „NOVINKU„, ktorá sa objavila u nás na trhu, by mal každý, ktorý má popisované problémy a to hlavne chladné chodidlá a bolesti chodidiel.

Ak Vás táto „NOVINKA“ zaujala a chcete vedieť kde si ju môžete zakúpiť, tak ju nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„.

Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.


Pomoc pri chladných nohách a bolestiach chodidiel.
Priamy dovozca Grand – MS, s.r.o.. Predaj cez je-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Buď Fit“ a „Spektrum Shop“.


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Buď-Fit“ a „Spektrum-Shop“.


Všetko pre tlačiarne.
Piamy dovozca tovaru zo zahraničia.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 798
Celková čítanosť: 1080208x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu