Založ si blog

ATRAMENT DO TLAČIARNE – už od 0, 11€.

Pomaly sa dostávame k posledným článkom venovaným atramentovým tlačiarňam, náplniam a kazetám. Blog by sa mal správne volať skôr „Atrament do náplní a kaziet atramentových tlačiarní“, no bežný spotrebiteľ skôr používa formuláciu uvedenú v texte.

Ako sme už písali najväčšiu úsporu dosiahnete, ak máte dosť skúseností na to, aby Ste si mohli plniť atramentové kazety doma. K tomu však potrebujete kvalitný atrament, ktorý môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom jej e-shopu Tonery do tlačiarne.

V súčasnej dobe ponúka na trhu atramenty pre tlačiarne množstvo rôznych firiem a e-shopov. Musíme si však dať pozor, aby sme sa neoklamali a nekúpili nevhodný prípadne nekvalitný atrament. Nakoľko v takom širokom spektre ponúk je skutočne pre laika ťažké si správne vybrať, jedinou vhodnou pomôckou môže byť nákup od stabilnej firmy, ktorá sa danou problematikou zaoberá už dlhšiu dobu a tak je tu predpoklad, že predáva kvalitný tovar. Takouto spoločnosťou je práve Grand – MS, s.r.o. u ktorej môžete nakúpiť spotrebný materiál pre všetky tlačiarne prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“ , vrátane kvalitného atramentu a to už v cene od 0,11 €/ml, pričom si môžete zakúpiť jeho ľubovoľné množstvo.

Široký výber atramentov pre vaše tlačiarne môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o,, prostredníctvom jej e-shopu „Tonery do talčiarne“.

Atramentov sú rôzne druhy, ktoré majú veľmi rozčlenené delenie podľa množstva kritérií (napr. na vonkajšie použitie, poštové, neviditeľné, svetielkujúce, potravinárske, pigmentové, …..).   Následne majú atramenty rôzne parametre (napr. dynamickú viskozitu, odporovú silu,  bod varu, množstva farbiva, množstva pigmentu, …..).

Veľký rozdiel je aj medzi „piezoelektrickou“ tlačou a tlačou „termoelektrickou“ – ale s tým spotrebiteľa nebudem zaťažovať. Tento článok nie je určený pre odbornú verejnosť, ale pre bežného spotrebiteľa, pre ktorého tieto delenia a parametre nie sú podstatné. Spotrebiteľovi stačí vedieť, že do akej náplne potrebuje atrament kúpiť a predávajúci už musí vedieť, ktorý atrament je pre danú kazetu vhodný a zákazníkovi ho predať.

Na záver musím spotrebiteľa ešte upozorniť pred kúpou tzv. „univerzálnych“ atramentov, nakoľko tu podľa našich skúseností ideme do značného rizika. Vždy je najvýhodnejšie kupovať atrament presne pre kazetu, ktorú chceme atramentom plniť.

Nezabudnite však, že spoločnosť Grand – MS, s.r.o. neponúka len atrament, ale komplexný sortiment spotrebného materiálu pre tlačiarne a to ako atramentové, tak i tonerové.

Nabudúce si povieme niečo o čistiacej kvapaline pre hlavy atramentových tlačiarní, prípadne atramentové kazety s tlačovou hlavou.

 

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavirusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov. Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

Máte bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa či ramena a neviete si pomôcť?

21.04.2024

Zbavte sa bolesti prirodzene, bez použitia chémie. Vitajte v našom blogu, kde sa dozviete o účinných spôsoboch, ako sa zbaviť bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa a ramien, a to bez použitia chemických látok. S úžitkom vám môže slúžiť starodávna čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha ľuďom po celom svete. Ak trpíte nepríjemnými [...]

Trpíte bolesťami chrbtice, či kĺbov a neviete si pomôcť?

20.04.2024

Bolesť chrbta a kĺbov je niečo, s čím sa často stretávajú mnohí z nás, a hľadáme spôsoby, ako jej predísť. Čínska medicína ponúka tradičné riešenia, ktoré už viac ako tisíc rokov pomáhajú bez použitia chemických látok. Bolesť chrbta a kĺbov môže výrazne obmedziť váš každodenný život a znížiť vašu kvalitu života. Hľadáte účinný spôsob, ako [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 788
Celková čítanosť: 1065153x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu