Založ si blog

Fotopapier v cene už od 1, 58 € s DPH !

 

Kde kúpiť kvalitný – no lacný fotopapier.

Rád by som nadviazal na svoje predošlé blogy z 20. a 21.3.2020, v ktorých som písal o tom, kde je možné zakúpiť kvalitné cartridge a náplne do tlačiarní a to už v cene od 0,50 € s DPH.

Tak, ako som prisľúbil, zameriam sa v tomto článku na fotopapier pre atramentové tlačiarne, vhodný na používanie pre bežného spotrebiteľa.

V súčasnej dobe nás z  internetu zaplavuje more rôznych ponúk, z ktorých môže byť bežný spotrebiteľ trochu zaskočený a dezorientovaný. Tak je tomu aj s ponukou fotopapieru. Preto sme sa rozhodli pri jeho výbere tým, ktorý sa nevedia rozhodnúť, či zorientovať, podať pomocnú ruku. Takže poďme na to.

Musíme si uvedomiť, že kvalita vytlačených fotografií, záleží v prvom rade od kvality tlačiarne, ktorú na tlač používame. Ak je tlačiareň nekvalitná a nie je určená na grafické výstupy, nemôžeme aj so sebelepším fotopapierom dosiahnuť výtlačky vysokej kvality (o tom, ale niekedy inokedy). Na druhej strane však súčasne predávané atramentové tlačiarne vo väčšine prípadov dosahujú minimálne uspokojivé grafické výstupy, takže ich je možné použiť aj na tlač fotografií.

Druhým faktorom, ktorý ovplyvňuje výslednú kvalitu vytlačenej fotografie je to, aké náplne používa vaša atramentová tlačiareň a taktiež aký atrament je použitý k plneniu. Avšak aj tu, ako v predchádzajúcom prípade musím skonštatovať, že v súčasnej dobe sú používané v prevažnej miere len atramenty, ktoré umožňujú kvalitné grafické výstupy. Aj tak doporučujeme nakupovať atramentové náplne u overených spoločností, ktoré sú už dlhšiu dobu na trhu, nakoľko tam je predpoklad, že ponúkaný tovar je kvalitný. Takouto spoločnosťou je napríklad aj Grand – MS, s.r.o. a jej e-shop „Tonery do tlačiarne“, ktorá je na trhu už celých 19 rokov a má množstvo spokojných zákazníkov.

A dostávame sa konečne k samotnému fotopapieru. Pre profesionála je tu dôležitých taktiež množstvo údajov, ktoré sú však pre bežného spotrebiteľa nepodstatné. Keďže tento článok je určený práve bežnému zákazníkovi, zameriame sa na to, čo je z jeho pohľadu pre výber fotopapieru najdôležitejšie.

E-shop „Tonery do tlačiarne“ – Kvalitný a cenovo prístupný fotopapier!

Formát fotopapiera:

K výberu je skutočne široká škála formátov od listových po rolkové. Bežného užívateľa však budú zaujímať formáty, ktoré môže vytlačiť na svojej domácej tlačiarni. Takže pôjde o formáty do veľkosti A4, prípadne maximálne do formátu A3. V ponuke nášho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ nájdete nasledovné formáty fotopapieru : A6, A4 a A3. Tieto formáty by mali byť pre bežného spotrebiteľa v plnej miere dostačujúce. Samozrejme v prípade špeciálnej požiadavky nie je problém zabezpečiť i iné formáty podľa želania zákazníka.

 

Gramáž fotopapiera:

Obecne by sme mohli povedať, že čím je vyššia gramáž fotopapiera, tým je fotografia ako celok kvalitnejšia. Papier je pevnejší, neohýba sa a časom dochádza k jeho menšej deformácii, ako by tomu bolo pri tenších papieroch. Keď však objektívne zhodnotím záujem zákazníkov, tak najväčší záujem je práve  o tenší fotopapier. Predpokladám, že je to z dôvodu ceny. Avšak aj na tenký fotopapier dokážeme z pohľadu bežného užívateľa vytlačiť peknú fotografiu. V našej ponuke e-shopu „Tonery do tlačiarne“, nájdete fotopapier s nasledovnými gramážami: 105g, 100g,  108g, 120g, 130g,  135g, 150g, 155g, 160g, 180g. 200g, 210g, 220 g, 230g, 250g, 650g a 690g.

 

Povrch fotopapiera:

Tu by sme mali zvážiť, na aký účel chceme fotografie tlačiť a podľa toho zvoliť jeho povrch. Pre bežného spotrebiteľa je to vo väčšine prípadov jedno a rozhoduje sa zväčša medzi lesklým, či matným povrchom a to podľa toho, ako je zvyknutý. Máme však aj náročnejších spotrebiteľov, ktorí si v našom e-shope „Tonery do tlačiarne“ môžu vybrať z nasledovných povrchov: Lesklý, Pololesklý, Matný, vzhľad KOŽE, vzhľad PLÁTNA, vzhľad HADIA KOŽA,  vzor PRÚŽOK,  vzor DREVO, zor SKLO,  ale i iné.

 

Podľa využiteľnosti strán:

Tu môžeme deliť fotopapier na fotopapier, ktorý je možné potlačiť: JEDNOSTRANNE, prípadne OBOJSTRANNE. Oba druhy fotopapieru nájdete v ponuke nášho e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

Rôzne iné delenie:

Delení fotopapieru je ešte podľa mnohých iných odborných kritérií. Tieto sú však pre bežného spotrebiteľa nepodstatné. Možno ešte tak je vhodné spomenúť delenie: podľa  MNOŽSTVA V BALENÍ, KLASICKÝ fotopapier / MAGNETICKÝ fotopapier, LISTY, ROLKY, …… .

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., má vo svojej ponuke v prevažnej miere fotopapier známeho značkového výrobcu spotrebných materiálov pre tlačiarne, ktorým je KOALA.

Ako vidieť, ponuka je skutočne široká a v e-shope „Tonery do tlačiarne“ si môže vybrať skutočne každý.

 

Takže to by bolo zatiaľ k spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“ ,v ktorom okrem komplexného výberu spotrebného materiálu pre tlačiarne je v ponuke aj široký sortiment kvalitného fotopapieru za prijateľné ceny už od 1,58 € s DPH.

Nabudúce si povieme niečo o strunách pre 3D tlačiarne.

 

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavirusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov. Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

 

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Unikátne Darčeky Pre Malých Hrdinov: Personalizované Fotorámy Na Mieru!

11.04.2024

Kúzlo osobných spomienok zachytených v personalizovanom fotorámiku! Vitajte v svete nezabudnuteľných spomienok a jedinečných darčekov! Chcete uchovať tie najdôležitejšie momenty života vašich malých zázrakov? Tak vám predstavujeme náš úžasný personalizovaný fotorámik od spoločnosti Grand-MS, s.r.o.! S týmto jedinečným fotorámikom môžete večne zachytiť [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: EÚ sa zhodla, že Ukrajine treba dodať viac systémov protivzdušnej obrany

18.04.2024 06:00

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 784
Celková čítanosť: 1058606x
Priemerná čítanosť článkov: 1350x

Autor blogu