Založ si blog

Tlačme takmer ZDARMA, —- doplnenie info na základe dotazov.

Chcel som si dať zopár dní pauzu, avšak dostal som zopár naliehavých e-mailov, aby som viac upresnil, ako je to s čipmi pri doma plniteľných atramentových kazetách, lebo tomu celkom neporozumeli. Takže len v stručnosti a čo najjednoduhšie.

Opakovateľne plniteľné kazety je podľa toho do ktorej tlačiarne sa používajú a ktoré originálne kazety majú nahradiť rozdeliť do nasledovných skupín:

  1. Bez čipu: Tieto kazety, či náplne neobsahujú žiadny čip. Sú robené tak, že ich tlačiareň prijme a v pohode s nimi môžeme tlačiť. Stačí do nich len naliať atrament.
  2. S čipom, ktorý je potrebné resetovať: Do tejto skupiny kaziet patria opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú vybavené čipom, ktorý je po naplnení potrebné zresetovať. Zresetovanie sa vykonáva tzv. „resetérom“, ktorý môžete zakúpiť napríklad v ponuke spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , prostredníctvom jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  3. S čipom, ktorý je samoresetovateľný: V tomto prípade ide o opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú síce vybavené čipom, ale nie je ich potrebné resetovať, nakoľko po opakovanom vložení do tlačiarne sa automaticky samé zresetujú. Tieto kazety môžete taktiež zakúpiť prostredníctvom spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , a jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  4. S čipom, ktorý nie je potrebné resetovať: Do tejto skupiny patria opakovateľne plniteľné kazety, ktoré sú síce vybavené čipom, ale tento pracuje aj bez resetovania. Tieto kazety môžete taktiež zakúpiť prostredníctvom spoločnosti „Grand – MS, s.r.o.“ , a jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“.
  5. Rôzne čipy – potom je ešte viacero rôznych iných typov čipov, napr. ktoré počítajú počet výtlačokov, ……. ale to už pre bežného užívateľa nie je potrebná informácia a to by sme už zabiehali do profesionálnejšej problematiky, čo nie je cieľom tohto blogu.

Jeden z mnohých typov resetérov, ktoré si môžete zakúpiť v e-shope „Tonery do tlačiarne“.

 

Nabudúce si povieme niečo o samostatných atramentoch, ktorými si môžeme doma sami naplniť atramentové kazety.

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavirusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov. Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23.04.2024

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov! Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako [...]

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

Máte bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa či ramena a neviete si pomôcť?

21.04.2024

Zbavte sa bolesti prirodzene, bez použitia chémie. Vitajte v našom blogu, kde sa dozviete o účinných spôsoboch, ako sa zbaviť bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa a ramien, a to bez použitia chemických látok. S úžitkom vám môže slúžiť starodávna čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha ľuďom po celom svete. Ak trpíte nepríjemnými [...]

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 789
Celková čítanosť: 1066009x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu