Založ si blog

Kde kúpiť náplň do laserovej tlačiarne v cene už od 5, 39 € s DPH ?

Rád by som nadviazal na svoj predošlý blog z 20.3.2020, v ktorom som písal o tom, kde je možné zakúpiť kvalitné atramentové kazety a to už v cene od 0,50 € s DPH.

Tak, ako som prisľúbil, zameriam sa v tomto článku na tonery (t.j. kazety, či cartridge) pre „LASEROVÉ TLAČIARNE“.

Tento článok síce nie je určený pre odbornú verejnosť, ale aby som mal čisté svedomie, musí čitateľa na niečo upozorniť. Aj keď obecne hovoríme tlačiarňam, ktoré používajú tonerové cartridge, že sú to laserové tlačiarne, v súčasnej dobe to už celkom nie je pravda, nakoľko je množstvo (akože laserových tlačiarní), ktoré v skutočnosti k tlači nepoužívajú laserový lúč, ale novšiu LED technológiu.

Na trhu je široká ponuka tonerových tlačiarní od množstva výrobcov, ako sú napríklad: Brother, Canon, Dell, Epson, HP, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI, Samsung, či v našich končinách menej používaných, ako napríklad: Panasonic, Philips, Ricoh, Sharp, …… .

Obecne tu platí to isté, ako som uvádzal pri atramentových tlačiarňach. Ak si pred kúpou tlačiarne nepreveríme, koľko nás budú stáť nové náplne do kupovanej tlačiarne, môže sa stať, že pri každom nákupe nových tonerových cartridge zaplatíme podstatne viac, ako sme zaplatili za nákup celej tlačiarne aj s náplňami. A to je už „značné“, ale hlavne zbytočné mrhanie našimi financiami.

Kde však náplne kupovať, keď ponuka je taká široká. Jednoznačne u firmy, ktorá  sa danou problematikou zaoberá a ktorá je na trhu už dlhšiu dobu. Tu je predpoklad nielen seriózneho jednania, ale i odbornosti.

Kde teda môžeme bez obáv nakúpiť spotrebný materiál pre svoje laserové tlačiarne tak, aby sme mohli tlačiť kvalitne a pritom lacno?

Jednou z takýchto spoločností, pôsobiacich na našom trhu už 19 rokov je spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá je predajcom kompatibilného spotrebného materiálu pre tlačiarne. Tovar dodáva nielen predajcom k ďalšiemu predaju, výrobným firmám,  ale i drobným koncovým odberateľom, teda bežným spotrebiteľom. Aby čo najviac zvýšila spokojnosť svojich zákazníkov, týmto poskytuje aj bezplatné poradenstvo. Okrem toho, ako jedna z mála spoločností predávajúcich spotrebný materiál pre tlačiarne, zabezpečuje i pozáručný servis tlačiarní a ich profilaktiku.

Tonery pre laserové tlačiarne, ako i ostatný spotrebný materiál potrebný pre tlač, z portfólia spoločnosti Grand – MS, s.r.o., si môžete kúpiť nielen v jej kamennej predajni, ale i prostredníctvom jedného z jej e-shopov „Tonery do tlačiarne“.

Máme tu však ďalšiu takpovediac „chuťovku“, nakoľko kto je šikovnejší a má z danej problematiky skúsenosti, môže si v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. zakúpiť všetko, čo je potrebné k „renovácii“ (opätovné naplnenie tonerovej kazety, výmena čipu, OPC, stierok, …..) svojich kaziet. A to od tonerového prachu až po stierky. A to je už výhra, nakoľko v takomto prípade dokážete oproti novej originálnej kazete ušetriť niekedy aj okolo 70 až 90%  z nákupnej ceny originálu.

Každého asi bude zaujímať kvalita, cena a servis. V týchto parametroch je spoločnosť Grand – MS, s.r.o. a jej e-shop „Tonery do tlačiarne“ takmer bezkonkurenčný. Takže pozrime sa na to:

1. Ceny tonerových kaziet začínajú už na sume 5,39 € s DPH !
2. Dodávaný tovar je vysokej kvality.
3. Poskytovanie bezplatného poradenstva.
4. Ako jedna z málo spoločností zaoberajúca sa predajom kaziet poskytuje aj pozáručný servis a profilaktiku tlačiarní.

Takže to by bolo úvodom k spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej predmetu činnosti na úseku atramentových kaziet. Viac informácií si nájdete priamo v e-shope „Tonery do tlačiarne“.

Nabudúce si povieme niečo o ponuke spoločnosti v oblasti fotopapieru.

 

UPOZORNENIE:

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavírusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do talčiarne“.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov. Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23.04.2024

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov! Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako [...]

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

Máte bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa či ramena a neviete si pomôcť?

21.04.2024

Zbavte sa bolesti prirodzene, bez použitia chémie. Vitajte v našom blogu, kde sa dozviete o účinných spôsoboch, ako sa zbaviť bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa a ramien, a to bez použitia chemických látok. S úžitkom vám môže slúžiť starodávna čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha ľuďom po celom svete. Ak trpíte nepríjemnými [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 789
Celková čítanosť: 1066172x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu