Založ si blog

Pulzný Oximeter.

Tento pomerne jednoduchý, neinvazívny, ale zato spoľahlivý a dôležitý prístroj nájdete nielen v nemocniciach, ambulanciách, rehabilitačných zariadeniach, ale i vo fitnes centrách. Kúpiť si ho môžete v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. prostredníctvom niektorého z jej e-shopov, napríklad „Tonery do tlačiarne“. (Iné e-shopy spoločnosti sú Spektrum Shop a Buď Fit).

 

Zjednodušene povedané, používa sa u osôb u ktorých chceme, či potrebujeme merať do akej miery je v ich tele okysličená krv, čo je v mnohých prípadoch veľmi závažný a neraz i život zachraňujúci faktor.

Pulzný Oximeter, nájdede v e-shope „Tonery do talčiarne“, spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Ako už bolo uvedené používame ho nielen v medicíme, ale i rehabilitácii, či cvičení.

 

Veľký význam má jeho vlastnenie a používanie najmä v súčasnej dobe, kedy vo svete šarapatí pandémia v dôsledku rozšíreného koronavírusu KOVID-19, kedy postihnuté osoby majúce vážnejšie príznaky ochorenia,  začínajú trpieť značnými respiračnými problémami.

 

Hlavnou úlohou pulzného oximetra je to, že meria množstvo okysličenej krvi v tele. Bez tejto informácie nemôžeme plnohodnotne pomôcť pacientovi.

 

Preto je výhodné toto malé a jednoduché zariadenie mať i doma. Môžeme ho využiť na zmeranie množstva kyslíku v krvi nielen u malých detí, či dospelých osôb, ale hlavne i u seniorov. Len tak môžeme stanoviť do akej miery je ich krv obohatená životodárnym kyslíkom a rozhodnúť sa, či potrebujú lekársku, či inú pomoc.

 

Použitie pulzného oximetra je veľmi jednoduché. Stačí si ho len pripevniť na koniec ukazováka.

 

Princíp jeho činnosti je jednoduchý. Zariadenie vyžaruje do prsta dva druhy žiarenia a to „infračervené“ a „červené“. Nakoľko okysličená a neokysličená krv absorvujú rôzne množstvá týchto žiarení, výpočtom rozdielu medzi nimi zistíme presný údaj vo vzťahu k okysličenej krvi v tele.

 

Ak máte o uvedený prístroj záujem, navštívte e-shop „Tonery do talčiarne“ patriaci spoločnosti Grand – MS, s.r.o., v ktorom si ho môžete zakúpiť.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Veľkonočné radovánky bez „OPICE“!

28.03.2024

Doprajte si drink bez toho, aby Vám bolo ráno zle! Vitajte v dobe, kedy sa často zábava mieša s opicou a hľadáte rýchle riešenie. Ak aj vy patríte k tým, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov doprajú viac alkoholu, než by mali, nie je to nič príjemné, ale nezúfajte! Prichádzajú prírodné náplaste, noví spojenci v boji proti opici. Tieto náplaste sú [...]

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 774
Celková čítanosť: 1039652x
Priemerná čítanosť článkov: 1343x

Autor blogu