Založ si blog

Kvalitný detský šijací stroj.

 

Stroj, ktorý si môže vyskúšať aj mamička!

 

Vianoce sú síce už dávno za nami, no deti nikdy neohrdnú darčekom, ktorý ich upúta. Jedným z takýchto darčerkov určených hlavne pre dievčatá je detský šijací stroj „NEEDLE“. Ide o kvalitný plne funkčný šijací stroj, s ktorým sa dievča rozhodne zabaví.

Kvalitný detský šijací stroj.

Musím však uviesť, že stroj nie je len obyčajnou imitáciou a napodobeninou klasického šijacieho stroja, ale ako som už uviedol ide o plne funkčný stroj. Dôkazom toho je aj skutočnosť, že viacero mamičiek, ktoré tento stroj kúpili pre svoje deti, nám napísali, že so strojom si pošili ochranné masky proti koronavírusu a to pre celú rodinu. To nás síce teší, no musím pripomenúť, že to nie je hlavná úloha stroja. Stroj je primárne určený na hranie sa a šitie šatočiek pre bábiky a podobné veci, s ktorými sa naše malé princezničky radi zabávajú. Môžete si s ním však pomôcť aj drobným domácim šitím, drobnými úpravami, prešívaním, či šitím nenáročných dekorácií.

Má veľmi jednoduché ovládanie. Je ľahký, kompaktný, dobre sa prenáša a k skladovaniu nepotrebuje veľký priestor. Môže byť napájaný 4 AA batériami, prípadne sieťovým adaptérom z elektrickej siete. Medzi vychytávky je možné zaradiť skutočnosť, e má rezačku nití, vďaka čomu nepotreujete žiadne nožnice.  Samozrejmosťou je vstavané zariadenie na navíjanie cievok. Výmena spodnej cievky je veľmi ľahká.

Stroj má vrchnú i spodnú niť a šije riadny steh. Má motorček na batérie, ovládaný pedálom na nohu, alebo ručným spínačom.  Má dvojrýchlostnú prevádzku. Má riadne LED osvetlenie.

Je ideálny pre začiatočníkov a milovníkov šitia a to či už menších, alebo väčších. Pre deti je vhodný od 8 rokov, avšak pod dozorom rodičov.

Veľkou výhodou je skutočnosť, že stroj má okrem anglického návodu aj dobre prepracovaný slovenský návod.

Nesmieme však zabúdať, že nakoľko ide o funkčný stroj, dieťa by s ním nemalo pracovať bez prítomnosti rodiča.

Tak čo mamička otecko, neporozmýšľate nad takýmto darčekom? Keď zoberieme do úvahy jeho skutočne „nízku cenu“, myslím si, že nie je nad čím rozmýšľať.

Stroj si môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a to prostredníctvom miektorého z eshopov danej spoločnosti, napríklad „Tonery do tlačiarne„, „Spektrom Shop„, či „Buď Fit„.

Ešte jedno upozornenie, nakoľko v súčasnej dobe z dôvodu mimoriadne veľkého záujmu o daný výrobok sa môže stať, že bude  v eshopoch spoločnosti vypredaný. Nič to, naša spoločnosť dostáva priebežne „nový“ tovar v 14 až 30 dňových intervaloch, takže stačí len chvíľu počkať.

 

—————————————————————————————————————————————————

Najčítanejší článok: „Kvalitná záhraná lavička a stôl(z archívu).

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Veľkonočné radovánky bez „OPICE“!

28.03.2024

Doprajte si drink bez toho, aby Vám bolo ráno zle! Vitajte v dobe, kedy sa často zábava mieša s opicou a hľadáte rýchle riešenie. Ak aj vy patríte k tým, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov doprajú viac alkoholu, než by mali, nie je to nič príjemné, ale nezúfajte! Prichádzajú prírodné náplaste, noví spojenci v boji proti opici. Tieto náplaste sú [...]

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 774
Celková čítanosť: 1039245x
Priemerná čítanosť článkov: 1343x

Autor blogu