Založ si blog

Kvalitná záhradná lavička a záhradný stôl.

 

Kusová ručná výroba – kvalita za prijateľnú cenu!

 

Pekné počasie nás stále častejšie láka von. Tí šťastnejší sa môžu uchýliť na dvor svojho rodinného domu, chalupu, chatu, či aspoň vyjsť si na prechádzku do prírody.

Aby sme si na dvore, trávniku, či záhradke svojho domu, chalupy, prípadne chaty mohli vychutnať príjemnú atmosféru slnečného dňa potrebujeme k tomu lavičku, prípadne i stôl, na ktorý si môžeme položiť nápoje, či knihu s ktorou práve trávime voľný čas.

Väčšina súčasne predávaných lavičiek dovážaných prevažne z Číny, je slabá, nestabilná a nepohodlná.

Kvalitná klasická záhradná lavička a stôl.  Ručná kusová výroba spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

K oddychu však potrebujeme stabilnú, pevnú a pohodlnú lavičku. Práve takúto lavičku si môžete zakúpiť u jej výrobcu  spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom niektorých z jej e-shopov.

Grand – MS, s.r.o. realizuje kvalitnú „ručnú“ kusovú výrobu záhradných lavičiek na objednávku. Drevené lavičky vyrábané uvedenou spoločnosťou sú vhodné pre celú rodinu.  Ich konštrukcia je železná a plocha určená na sedenie je obložená drevom. Majú anatomické tvarovanie pre pohodlné sedenie. Nohy lavičky sú upravené proti zatláčaniu do terénu. Lavička je bežne vyrábaná v základnej farbe odtieňu „borovica“. Na želanie zákazníka je však lavičku možné  za príplatok vyhotoviť až v 32 farebných odtieňoch. Maximálna nosnosť lavičky je až 300 kg. Rozmery lavičky sú nasledovné: dĺžka 150 cm, výška 75,5 cm a hĺbka 68 cm. Hmotnosť lavičky je približne 17,8 kg.

Grand – MS, s.r.o. venuje pri výrobe lavičiek mimoriadnu pozornosť ošetreniu dreva a kovu, z ktorého sú lavičky vyrábané. Nechýba náter proti škodcom, drevokazným hubám, plesni, základný náter a náter finálnym odtieňom.

Výhodou je skutočnosť, že záujemca o lavičku si môže spolu s ňou, prípadne i dodatočne objednať aj záhradný stôl, vyhotovený rovnakou technológiou, ako lavička.

Ak máte záujem o kvalitnú záhradnú lavičku, či kvalitný záhradný stôl, navštívte niektorý z e-shop patriacich spoločnosti Grand – MS, s.r.o., v ktorých si môžete tieto výrobky zakúpiť.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

Zbavte sa problémov s kurími okami, či bradavicami a to bez použitia chémie!

25.04.2024

Prírodné riešenie bez chémie! Ak trpíte bolestivými kurími okami, či bradavicami na nohách, máme pre vás účinné riešenie bez použitia agresívnych chemikálií. Čínska tradičná medicína v kombinácii s pokročilou technológiou prináša náplasť, ktorá vám môže pomôcť ako žiadne iné. Naša náplasť využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a [...]

Pomoc pri skrotení vysokého krvného tlaku – bez chémie!

24.04.2024

Prírodná cesta k zdraviu: Rastlinné účinky na normalizáciu krvného tlaku! Vitajte v našom blogu, kde sa zameriame na prírodné riešenia pri normalizácii krvného tlaku. Dnes by sme radi predstavili našu inovatívnu náplasť, ktorá využíva silu rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny na účinnú úľavu. Naša náplasť je navrhnutá špeciálne na [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 792
Celková čítanosť: 1071428x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu