Dezinfekčný roztok – aj na citlivé ruky.

16. apríla 2020, hudak, Nezaradené

 

Čistiaci a dezinfekčný roztok na hĺbkové čistenie nielen rúka nôh, ale i plôch!

 

Nielen Slovensko, ale i celý svet v súčasnej dobe bojuje proti jednotnému nepriateľovi, ktorým sa stal koronavírus KOVID-19. Tento strašiak straší doslova všade a preto sa musíme mať všetci na pozore. Zatiaľ našou jedinou zbraňou je čistota a dôsledná dezinfekica a to nielen nášho tela, ale i okolia v ktorom sa zdržujeme.

Dezinfekčný a čistiaci prostriedok. Predáva Grand – MS, s.r.o. cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Nadmernou a neočakávanou požiadavkou na dezinfekčné prostriedky všetkých druhov, sa tieto veľmi rýchlo vytratili z predaja a stali sa nedostupnými. Postupne sa však začínajú znovu objavovať.

Sme radi, že aj naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o., môže prispieť k uspokojeniu dopytu po takýchto výrobkoch a to konkrétne kvalitným čistiacim prostriedkom „Clean Fit“, ktorý je výnimočný tým, že dezinfikuje nielen ruky a kchodidlá, ale i rôzne povrchy predmetov, či podlahu. V našich e-shopoch si ho môžete zakúpiť v litrovom objeme s rozprašovačom, alebo v prípade organizácií i v 5, 10, či 50 litrových objemoch (väčšie objemy ako 1 liter, však vybavujeme len na objednávku).

V príapde výrobku, ide o kvalitný roztok na báze 70%  izopropylalkoholu s ktorým je možné vykonávať nielen dezinfekciu, ale ako už bolo uvedené aj hĺbkové čistenie a ošetrenie rôznych plôch, či podláh.

Výhodou je, že výrobok je účinný nielen vočí výrusom, ale je účinný aj na baktérie. Ďalšou výhodou je skutočnosť, že výrobok je vhodný aj na mimoriadne citlivý a suchú pokožku.

Výrobok si môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a to prostredníctvom miektorého z eshopov danej spoločnosti.

Ešte jedno upozornenie, nakoľko v súčasnej dobe z dôvodu mimoriadne veľkého záujmu o daný výrobok sa môže stať, že bude  v eshopoch spoločnosti vypredaný. Nič to, naša spoločnosť tento prípravok naskladňuje približne každé 3 dní, takže stačí len chvíľu počkať.

 

Najčítanejšie články:

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú: