Založ si blog

Stroj na pletenie – nielen pre deti!

Špičková hračka s ktorou dokážete upliesť reálne použiteľné veci!

 

Naše deti majú rôzne záujmy. Chlapci sa zaujímajú skôr o autá a iné technické vymoženosti. Dievčatá, ako jemnejšie bytosti majú skôr vzťah k bábikám, šitiu, či iným obdobným činnostiam. A práve pre dievčatá je tu ponuka ktorej neodolá žiadna z nich. Je to stroj na pletenie z vlny. Možno si poviete, že týchto strojov je plný internet, no nie je tomu celkom tak. Nie je hračka, ako hračka a ani stroj, ako stroj.

Stroj na pletenie kúpite v eshopoch organizácie Grand – MS, s.r.o.

Stroj na pletenieKNITWEAR“,  ponúkaný spoločnosťou Grand – MS, s.r.o. , ktorý si môžete zakúpiť prostredníctvom niektorého z jej e-shopov, má úplne iné parametre a dajú sa s ním skutočne pliesť kvalitné a reálne veci, ako napríklad ponožky, rukavice, čiapky, čelenky, či šále.

Pokiaľ mám správne informácie, tak takýto kvalitný a veľký 40 ihlový stroj, aký je v ponuke našej spoločnosti,  sa na slovenskom trhu bežne ani nepredáva. Prevažná väčšina u nás predávaných strojov sú skutočne len malé „detské hračky“ s maximálne 22 ihlami, s ktorými sa môžete skutočne len hrať a robiť veci pre bábiky.

So strojom na pletenie z ponuky spoločnosti Grand – MS, s.r.o. je to iné. Vaše dieťa sa s ním môže nielen hrať, ale s vašou pomocou ho využiť na upletenie čiapky, rukavíc, čeleniek, či šálov, teda hodnotných vecí, ktoré môže vaše dieťa skutočne nosiť. Neraz sa nám stalo, že sa nám ozvala mamička, ktorá nám oznámila, že sa o stroj delí spolu so svojou dcérkou a každý si na ňom robí svoje veci.

Stroj na pletenie. Tento veľký a kvalitný stroj, predáva len naša spoločnosť.

Takže 40 ihlový stroj na pletenie je určený tak pre dievčatá od 8 rokov, ako i pre ich matky. U detí práca so strojom rozvíja ich kreativitu a kombinačné schopnosti. Rýchlosť tkanie je až 10x rýchlejšia, ako je tradičná metóda ručného pletenia. Upletenie jednej čiapky trvá približne len 15 minút!!! Výhodou je skutočnosť, že pri pletení je možné kombinovať viaceré vlny rôznych farieb. Hotový úplet je možné ukončiť zapletením, háčkovaním, či zašitím, v závislosti od toho čo vyrábame. Rozmery stroja sú 22 x 35 x 36 cm.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                 PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová

Veľkonočné radovánky bez „OPICE“!

28.03.2024

Doprajte si drink bez toho, aby Vám bolo ráno zle! Vitajte v dobe, kedy sa často zábava mieša s opicou a hľadáte rýchle riešenie. Ak aj vy patríte k tým, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov doprajú viac alkoholu, než by mali, nie je to nič príjemné, ale nezúfajte! Prichádzajú prírodné náplaste, noví spojenci v boji proti opici. Tieto náplaste sú [...]

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 774
Celková čítanosť: 1038888x
Priemerná čítanosť článkov: 1342x

Autor blogu