Založ si blog

Ďalekohľad s videokamerou a fotoaparátom – 3 v 1.

Je tu čas relaxu. Nielen že majú deti prázdniny, ale nám praje aj počasie. Niektorých z nás to ťahá oddýchnuť si k moru a nachytať nejaký ten bronz.

Iných akčnejších to síce taktiež ťahá k vode, no predstavu o oddychu majú spojenú aj s trochou adrenalínu a tak sa tešia napríklad na splavovanie, vodné lyže, fkyboard, či iné chuťovky.

Ďalekohľad s kamerou a fotoaparátom.
Kúpite v spoločnosti Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom jej e-shopov „Tonery do tlačiarne“, „Buď Fit“ a „Spektrum Shop“.

Ďalšia skupina dovolenkárov si však chce vychutnať slobodný pohyb a tak ich lákajú rôzne túry po našich horách, či prechádzky po dolinách.

Nemalá percento z nás, dá prednosť liečivému tichu lesa a pozorovaniu našej prekrásnej fluory a fauny.

Skrátka každý má možnosť vybrať si to, čo ho najviac láka. Zároveň každý z nás by si rád odniesol domov na pamiatku, čo najviac spomienok.

S týmto problémom Vám dokáže pomôcť naša spoločnosť, ktorá Vám ponúka špeciálny ďalekohľad, s ktorým si môžete nielen priblížiť sledovaný dej, ale si ho môžete rovno nahrať ako na videokamere, či zachytiť na obrázok ako na fotoaparáte. Je vhodný ako na výlety, turistiku, lov, koncerty, šport, či iné účely.

Touto takpovediac zázračnou vecou je „Digitálny ďalekohľad s teleskopickou videokamerou FS 608 HD“, ktorý predáva spoločnosť Grand – MS, s.r,.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“. Digitálny ďalekohľad s videokamerou je vynikajúcou pomôckou pre každého turistu, dovolenkára, športovca, či návštevníka koncertu.

Digitálny ďalekohľad s teleskopickou videokamerou, má množstvo výhod. Pri sledovaní záujmového deja si môžete tento priblížiť a vidieť aj detaily. Pri sledovaní nemusíte zatvárať jedno oko, nakoľko dej vidíte na obrazovke. Ďalekohľad je určený na sledovanie dejov z veľkej diaľky. Jeho dizajn je nielen elegantný, ale i módny. Ľahko sa prenáša. Aj v tmavšom prostredí ma jasný obraz. LCD displej ja 2“ LTPS 4:3. Teleskop ďalekohľadu je 12×32. Formát videa je AVI, formát statických obrázkov JPG. Maximálna kapacita uložených údajov je až 32 GB, ktorá sa však dá rozšíriť prostredníctvom TF karty. Ďalekohľad sa dá napojiť na PC.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

Rozžiar svoj domov s veľkonočnými dekoráciami!

18.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! Ich jemné farby a detaily prinesú do vášho domova pocit života a energie. V predajni spoločnosti Grand – MS, s.r.o., či jej e-shopoch nájdete širokú paletu sliepočiek a kuriatok a to nielen z dreva, ale i vo forme rôznych iných dekorácií, ako sú napríklad prestierania, [...]

Krásna kreatívna veľkonočná výzdoba: Od vankúšov, cez obrusy, obrazy, dekoračné vrecúška až po tašky.

16.03.2024

Živé farby kreatívnej veľkonočnej výzdoby! Veľká noc je jedným z najkrajších sviatkov, ktorý nám prináša radosť a obnovu. Je to čas, keď sa môžeme tešiť na jarné slnko, kvety a krásnu veľkonočnú výzdobu. A ak hľadáte spôsob, ako pridať do vášho domova ešte viac radosti a veľkonočnej atmosféry, mali by ste si pozrieťa „Obliečky na vankúše“ s [...]

Dotvorte veľkonočnú idylu s dekoračnou keramikou s veľkonočnou tématikou!

14.03.2024

Originálne dekorácie pre dokonalú atmosféru, ktoré zútulnia váš domov! Blíži sa Veľká noc a s ňou spojená radostná atmosféra plná farieb, vôní a tradícií. Jednou z najkrajších sprievodných zložiek tohto sviatku je však určite výzdoba, ktorá dotvára domácu pohodu a pridáva k nej ten správny šmrnc. Veľkonočná výzdoba sa môže prejaviť v mnohých [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 770
Celková čítanosť: 1031385x
Priemerná čítanosť článkov: 1339x

Autor blogu