Založ si blog

Relax – úplná pohoda!

Každý z nás relaxuje iným spôsobom. Niekto si rád zašportuje, iný zas sa poprechádza lesom, prípadne si pospí. Skrátka koľko ľudí, toľko chutí.

Je však medzi nami množstvo takých, ktorí si radi vychutnajú ticho a pohodu pri vode a to nielen kúpaním, ale napríklad rekreačným rybolovom. Skutočnosť, že k tomu chcú využiť prakticky každú voľnú chvíľku je prirodzená, nakoľko v dnešnej uponáhľanej dobe, je cenná každá minúta ticha a relaxu.

Výsuvné teleskopické udice.
Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy: „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Tento článok je určený práve pre nich. Pýtate sa prečo? No preto, že Vám chceme predstaviť malé teleskopické udice, ktoré z dôvodu ich skutočne malých rozmerov, môžete mať stále pri sebe. Nebudú Vám zavadzať v aute, bicykli, ale ani pri pešej chôdzi. Môžete ich mať takpovediac „vo vrecku“ a tým pádom ich použiť pri každej vhodnej príležitosti.

Predmetné výsuvné teleskopická mini udice sú vhodné na chytanie rýb z priehrady, člna, pevniny, ale i ľadu. Miniudica je vhodná nielen pre rybárskych nadšencov a turistov, ale i ako štýlový darček, ktorý dokáže potešiť. Je vyrobená z kvalitných hliníkových zliatin a sklenených vlákien. Môžete ju zakúpiť v rôznych variantoch a farebných vyhotoveniach. Jej cena vrátane DPH je len 15 €.

Popisované vysúvacie teleskopické miniudice, predáva spoločnosť Grand – MS, s.r,.o., cez svoje e-shopy „ „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“. Popisované výsuvné teleskopické miniudice sú vhodným doplnkom počas vašich prechádzok prírodou.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

 

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

Záverom pripomíname, že náš e-shop „Tonery do tlačiarne“ ponúka jeden z najširších sortimentov spotrebného materiálu pre tlačiarne (atramentové či tonerové kazety, náplne, farby, foto papier, ….). Ide o vysoko kvalitný tovar, za jedny z najnižších cien na našom trhu. Pre svojich zákazníkov ponúkame bezplatné poradenstvo.

Všetko pre tlačiarne od priameho dovozcu.
Priamy dovozca tovaru Grand – MS, s.r.o. predáva svoj tovar cez e-shop „Tonery do tlačiarne“.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

 

 

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Rozžiar svoj domov s veľkonočnými dekoráciami!

18.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! Ich jemné farby a detaily prinesú do vášho domova pocit života a energie. V predajni spoločnosti Grand – MS, s.r.o., či jej e-shopoch nájdete širokú paletu sliepočiek a kuriatok a to nielen z dreva, ale i vo forme rôznych iných dekorácií, ako sú napríklad prestierania, [...]

Krásna kreatívna veľkonočná výzdoba: Od vankúšov, cez obrusy, obrazy, dekoračné vrecúška až po tašky.

16.03.2024

Živé farby kreatívnej veľkonočnej výzdoby! Veľká noc je jedným z najkrajších sviatkov, ktorý nám prináša radosť a obnovu. Je to čas, keď sa môžeme tešiť na jarné slnko, kvety a krásnu veľkonočnú výzdobu. A ak hľadáte spôsob, ako pridať do vášho domova ešte viac radosti a veľkonočnej atmosféry, mali by ste si pozrieťa „Obliečky na vankúše“ s [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 771
Celková čítanosť: 1031701x
Priemerná čítanosť článkov: 1338x

Autor blogu