Založ si blog

A leto Vás nezaskočí !

 

Tovar spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorý zakúpite v jej e-shopoch „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Popisovaný tovar, predáva spoločnosť Grand – MS, s.r,.o., cez svoje e-shopy „ „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“. Tovar je na sklade len v obmedzenom množstve.  Tovar sa snažíme pravidelne dopĺňať, avšak vzhľadom na súčasnú situáciu vo vzťahu k celosvetovej pandémii spôsobenej koronavírusom nedokážeme garantovať presné termíny dodaní nového tovru tak, ako to bolo v čase mimo krízy. To isté platí o cenách, ktoré nie sú stabilné a pomerne často sa pri mnohých tovaroch menia.

 

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

 

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

 

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

 

 

Rozžiar svoj domov s veľkonočnými dekoráciami!

18.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! Ich jemné farby a detaily prinesú do vášho domova pocit života a energie. V predajni spoločnosti Grand – MS, s.r.o., či jej e-shopoch nájdete širokú paletu sliepočiek a kuriatok a to nielen z dreva, ale i vo forme rôznych iných dekorácií, ako sú napríklad prestierania, [...]

Krásna kreatívna veľkonočná výzdoba: Od vankúšov, cez obrusy, obrazy, dekoračné vrecúška až po tašky.

16.03.2024

Živé farby kreatívnej veľkonočnej výzdoby! Veľká noc je jedným z najkrajších sviatkov, ktorý nám prináša radosť a obnovu. Je to čas, keď sa môžeme tešiť na jarné slnko, kvety a krásnu veľkonočnú výzdobu. A ak hľadáte spôsob, ako pridať do vášho domova ešte viac radosti a veľkonočnej atmosféry, mali by ste si pozrieťa „Obliečky na vankúše“ s [...]

Dotvorte veľkonočnú idylu s dekoračnou keramikou s veľkonočnou tématikou!

14.03.2024

Originálne dekorácie pre dokonalú atmosféru, ktoré zútulnia váš domov! Blíži sa Veľká noc a s ňou spojená radostná atmosféra plná farieb, vôní a tradícií. Jednou z najkrajších sprievodných zložiek tohto sviatku je však určite výzdoba, ktorá dotvára domácu pohodu a pridáva k nej ten správny šmrnc. Veľkonočná výzdoba sa môže prejaviť v mnohých [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 770
Celková čítanosť: 1031365x
Priemerná čítanosť článkov: 1339x

Autor blogu