Založ si blog

Čo dokážu aj „lacné“ Smart hodinky.

 

Nielen móda, ale i digitálna doba, urýchlila prechod od klasických mechanických hodiniek k digitálnym.

Takže sa nejedná len o imidž, ale skutočné praktické využitie.

 

Áno, doba pokročila a väčšina mladých ľudí už uprednostňuje inteligentné „SMART“ hodinky. Nie je tomu tak len z dôvodu imidžu, ale skutočnosti, že inteligentné digitálne smart hodinky disponujú množstvom funkcií, ktoré mladým ľudom uľahčujú zvládať a spracovávať množstvo informácií, ktoré nás v súčasnej dobe zaplavujú skutočne v neúmerne veľkom množstve.

Inteligentných smart hodiniek je v súčasnej dobe na trhu skutočne veľké množstvo a je z čoho vyberať. Problém je však v ich cene, na základe čoho si ich zas každý kúpiť nemôže. Zväčša platí pravidlo, že čím sú hodinky drahšie, tak tým je v nich obsiahnutých viac funkcií.

Na našom trhu sa však dajú kúpiť aj lacnejšie smart hodinky, ktoré sa vzhľadom plne vyrovnajú tým najdrahším, ba v niektorých prípadoch je ich dizajn ešte lepší. Aj tieto hodinky disponujú množstvom funkcií, ktoré mladí ľudia privítajú.

Tieto hodinky úplne bežne ponúkajú funkcie ako napríklad: meranie pulzu, meranie krvného tlaku, monitoring spánku, výpočet splálených kalórií, krokomer, meranie vzdialenosti, budík, príjem hovorov, notifikácie pre sociálne siete, pripomienkovač a množstvo iných.

A práve takéto inteligentné SMART hodinky za  prijateľnú cenu, Vám ponúka spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá je ich priamym dovozcom a ich predaj  je zabezpečený prostredníctvom e-shopov tejto spoločnosti a to „Tonery do tlačiarne“ (www.tonerydotlaciarne.sk), „Spektrum Shop“ (www.spektrum-shop.sk) a „Buď Fit“ (www.bud-fit.sk).

 

Inteligentné digitálne SMART hodinky.

Inteligentné digitálne SMART hodinky.

Priamy dovozca a predajca tovaru.

Priamy dovozca a predajca tovaru.

Všetko pre tlačiarne. Priamy dovozca tovaru zo zahraničia.


Všetko pre tlačiarne. Priamy dovozca tovaru zo zahraničia.

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

 

 

 

 

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

Zbavte sa problémov s kurími okami, či bradavicami a to bez použitia chémie!

25.04.2024

Prírodné riešenie bez chémie! Ak trpíte bolestivými kurími okami, či bradavicami na nohách, máme pre vás účinné riešenie bez použitia agresívnych chemikálií. Čínska tradičná medicína v kombinácii s pokročilou technológiou prináša náplasť, ktorá vám môže pomôcť ako žiadne iné. Naša náplasť využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 793
Celková čítanosť: 1072075x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu