Založ si blog

Ste fajčiar a trápia Vás ceny cigariet? — ALEBO — Ako fajčiť a ušetriť!

Priznám sa, aj keď nie som fajčiar viem, že je množstvo takých, ktorí aj napriek tomu, že sa tohto zlozvyku chceli zbaviť, prestať nemôžu a preto padá na túto neresť značná časť ich rodinného rozpočtu.

Pre tých ktorí chcú ušetriť, je tu však jedno riešenie, pri ktorom vôbec nemusia obmedziť intenzitu fajčenia a pritom ešte môžu aj ušetriť značné finančné prostriedky. Tým riešením je elektrický strojček na plnenie cigariet (elektrická plnička cigariet), určená pre domáce použitie.


Stroj na cigarety predávaný spoločnosťou Grand – MS, s.r.o., cez e-shop „Tonery do tlačiarne“.

Nakoľko ide o elektrické plnenie cigariet (dútnikov), táto činnosť je jednoduchá a pomerne za krátky čas dokážete naplniť pomerné slušné množstvo cigariet pre svoju osobnú spotrebu. Výhodou je, že si môžete regulovať nielen hustotu naplnenia svojpomocne plnených cigariet, ale na plnenie cigariet môžete používať aj ľubovoľné druhy tabáku a to od voňavých, cez aromatické, od silných po slabé a podobne. Ďalšou výhodou je skutočnosť, že túto elektrickú plničku na cigarety si môžete zaobstarať skutočne len za symbolickú cenu 19 €, vrátane DPH. V ponuke však máme aj manuálne plničky a to už od 3 € !

Aby Ste si mohli prácu s plničkou predstaviť, náš zamestnanec pre Vás pripravil video, na ktorom si môžete celý postup pozrieť a tak sa rozhodnúť, či o takýto produkt máte záujem. Verím, že ak Ste fajčiar, tak áno.

Ak Vás  „ELEKTRICKÁ PLNIČKA CIGARIET“ zaujala a chcete vedieť kde si ju môžete za tak výhodnú cenu zakúpiť, tak ju nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„. Video k nej si môžete pozrieť cez link umiestnený pot týmto textom.

 


Video k stroju na cigarety. Autor: Grand – MS, s.r.o.. Stroj si môžete zakúpiť v e-shope Tonery do tlačiarne.

Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.

Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy „Tonery do tlačiarne“ –


Všetko pre tlačiarne. Priamy dovozca tovaru zo zahraničia.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

 

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Unikátne Darčeky Pre Malých Hrdinov: Personalizované Fotorámy Na Mieru!

11.04.2024

Kúzlo osobných spomienok zachytených v personalizovanom fotorámiku! Vitajte v svete nezabudnuteľných spomienok a jedinečných darčekov! Chcete uchovať tie najdôležitejšie momenty života vašich malých zázrakov? Tak vám predstavujeme náš úžasný personalizovaný fotorámik od spoločnosti Grand-MS, s.r.o.! S týmto jedinečným fotorámikom môžete večne zachytiť [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 784
Celková čítanosť: 1057109x
Priemerná čítanosť článkov: 1348x

Autor blogu