Založ si blog

Vzduch, ktorý sa nebojíte dýchať a ktorý stojí za to!

 

Prečo je profesionálny monitor skvelou možnosťou pre váš domov a kanceláriu?

Pozor na vzduch obsahujúci oxid uhoľnatý (CO),oxid uhličitý (CO2),formaldehyd (HCHO) prchavé organické zlúčeniny (TVOC),častice (PM2,5/PM10)!

V dnešnom rýchlo sa meniacom svete zohráva profesionálny monitor kvality vzduchu nezastupiteľnú úlohu. Tieto inovatívne zariadenia poskytujú presné a aktuálne informácie o stavu ovzdušia, čo je kľúčové pre zabezpečenie zdravia a pohody. V každom prípade by sme si mali dávať pozor na vzduch obsahujúci oxid uhoľnatý (CO),oxid uhličitý (CO2),formaldehyd (HCHO) prchavé organické zlúčeniny (TVOC),častice (PM2,5/PM10). Pre jednoduchosť a prehľadnosť má monitor nastavené 3 stupne a to 1 – dobré, ktorý je označený zelenou, 2 – mierne značistenie, ktoré je označené žltou a 3 – závačné znečistenie, ktoré je označené červenou.

Profesionálny monitor kvality vzduchu s LCD displejom.

S nárastom environmentálnych výziev a rizík spojených s kvalitou vzduchu sa stávajú monitorovacie systémy neoddeliteľnou súčasťou každého zdravotne orientovaného prostredia. Profesionálne monitory kvality vzduchu disponujú schopnosťou sledovať rôzne znečisťujúce látky poskytuje tak komplexné informácie pre efektívne riadenie vnútorného prostredia. Ich presnosť a spoľahlivosť robia z týchto zariadení nenahraditeľného partnera v boji proti otráveniu, alergiám, respiračným ochoreniam a iným zdravotným problémom súvisiacim s kvalitou vzduchu.


Profesionálny monitor kvality vzduchu s LCD displejom.

Profesionálny monitor kvality vzduchu je preto nielen investíciou do zdravia, ale aj do pohody a produktivity v pracovnom a životnom prostredí. Svojou komplexnosťou a jednoduchým ovládaním predstavuje nenahraditeľný nástroj pre každého, kto si váži čistý a zdravý vzduch vo svojom okolí.


Profesionálny monitor kvality vzduchu s LCD displejom.

Čistý vzduch je základnou podmienkou zdravého života!

Ak Vás naša ponuka na  „Profesionálny monitor kvality vzduchu „  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Profesionálny monitor kvality vzduchu“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Linky na ktorých nakúpite za výhodné ceny kvalitný tovar:

 

*********************************************************************

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Bohuš Garbár

Súd poslal do väzenia Bohuša Garbára za vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

mestská polícia, obchodná, bratislava

VIDEO: Naháňačka ako z akčného filmu. Najprv sa pobil pred barom, potom utekal pred políciou

29.04.2024 13:03

Podozrivého spozorovali na Obchodnej ulici. Keď sa mu prihovorili, dal sa na útek.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 795
Celková čítanosť: 1075150x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu