Založ si blog

Tonerová kazeta pre tlačiarne HP a to až na 5000 strán, len za 14 €!

 

Kvalitné veľkokapacitné kazety s čipom za prijateľnú cenu!

Vitajte v našom laserovom tlačiarenskom raji, kde spoľahlivé a cenovo dostupné tonerové kazety sú kľúčom k úspešnému tlačovému procesu. Ak ste majiteľom tlačiarne HP z radu 107 alebo 130 a hľadáte spoľahlivý spôsob, ako výrazne znížiť náklady na tlač, máme pre vás neuveriteľnú ponuku, ktorá vás ohromí.

Naša kompatibilná tonerová veľkokapacitná kazeta HP W1106A / 106X s čipom, je práve tým, čo potrebujete pre bezproblémové a kvalitné tlačenie. S kapacitou až 5000 strán a to všetko za neuveriteľných 14 €, vám tento produkt prinesie nielen vynikajúcu hodnotu, ale aj nezabudnuteľný pocit spokojnosti s vašou tlačiarňou.

Nezáleží na tom, či tlačíte dennodenne v kancelárii alebo občasne doma, naša tonerová kazeta je navrhnutá tak, aby poskytovala konzistentnú kvalitu a výkonnosť, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Okrem toho, že šetríte peniaze s našou cenovo dostupnou alternatívou, môžete si byť istí aj tým, že tlačíte s produktom, ktorý je rovnako spoľahlivý ako originálne kazety – avšak za neporovnateľne nižšiu cenu!

Ponúkame kompatibilitu s celým radom tlačiarní HP, vrátane populárnych modelov ako HP LASER 107A, HP LASER 107 SERIES, HP LASER 107W, HP LASER MFP 130 SERIES a ďalších (HP LASER 107A, HP LASER 107 SERIES, HP LASER 107W, HP LASER MFP 130 SERIES, HP LASER MFP 135AG, HP LASER MFP 135WG, HP LASER MFP 137FNW, HP LASER MFP 137FW, HP LASER MFP 138FNW, HP LASER MFP 138FW, HP LASER MFP 138P, HP LASER MFP 138PN, HP LASER MFP 138PNW, HP LASER MFP 135). S našou tonerovou kazetou môžete mať istotu, že váš tlačový proces bude plynulý a bezproblémový.

Ak ste pripravení vylepšiť svoje tlačové prostredie a ušetriť pri tom peniaze, neváhajte a investujte do našej tonerovej kazety už dnes. S cenou 14 € a kapacitou až 5000 strán nebudete ľutovať. Urobte krok k efektívnemu a spoľahlivému tlačovému procesu s našou tonerovou kazetou HP W1106A / 106X.

 


Tonerová kazeta pre tlačiarne HP s čipom až na neuveriteľných 5000 strán za super cenu!

 

Vynikajúci pomer cena/výkon!

Ak Vás naša ponuka na tonerovú kazetu kompatibilnú s HP W1106A / 106X zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok tonerovej kazety kompatibilnej s HP W1106A / 106X a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 797
Celková čítanosť: 1078827x
Priemerná čítanosť článkov: 1354x

Autor blogu