Založ si blog

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

 

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok!

S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane neviditeľný.

Monitorovanie vašich cenností, zvierat a blízkych je teraz jednoduché ako nikdy predtým. Stačí si len stiahnuť bezplatnú aplikáciu na váš mobil, tablet alebo PC a máte všetko pod kontrolou. Sledujte svoje vozidlá, motocykle, domácich miláčikov, deti, starších členov rodiny, majetok a ďalšie v reálnom čase, kdekoľvek sa nachádzajú.

GPS lokátor RANGER je vybavený nabíjateľnou batériou, ktorá vydrží až 180 dní po jednom nabití, čo zaručuje dlhodobú a spoľahlivú ochranu vašich cenností. Naviac prostredníctvom daného lokátora môžete sledovať nielen polohu objektu, ale môžete aj počúvať reč, či iné zvuky v okolí lokátora.

Nenechajte si ujsť žiadnu dôležitú udalosť. S GPS lokátorom máte všetko pod kontrolou a môžete si užívať pokojný spánok bez obáv, že sa vašim blízkym niečo stalo, prípadne že váš majetok je v ohrození.

Monitorovanie je prevádzané zdarma, bez ďalších poplatkov za danú službu. Vykonáva ho len vami zakúpený lokátor a výsledky s zobrazujú na bezplatnej mobilnej aplikácii!


GPS monitorovacie zariadenie.

 

Využite GPS lokátor, ako ochrancu všetkého, čo je Vám najbližšie!

Ak Vás naša ponuka na „GPS lokátor GF-07 zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok tonerovej kazety kompatibilnej s „GPS lokátor GF-07 a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Ako udržať svoj vzhľad podľa svojich predstáv?

17.05.2024

Jednou z možností je mať k dispozícii vlastný zastrihávač vlasov a brady! Udržiavať si upravený a štýlový vzhľad nebolo nikdy jednoduchšie. Predstavujeme vám moderný bezdrôtový zastrihávač vlasov a brady, ktorý kombinuje univerzálnosť použitia s moderným dizajnom. Tento zastrihávač je ideálny pre každého – či už ste muž, žena, dieťa alebo starší [...]

Spôsob ako si pomôcť pri bolesti krku, ramien, chrbtice, či kolena!

16.05.2024

Osloboďte sa od bolesti a to bez chémie! Dnes sa budeme venovať jedinečnému spôsobu, ako uvoľniť bolesti krku, ramien, chrbtice i kolien bez použitia agresívnej chémie. Pre mnohých z nás môže bolesť krku alebo chrbtice predstavovať každodennú výzvu, ktorá nám bráni v plnohodnotnom živote. Práve preto je dobre byť informovaný o spôsobe, ktorý spoľahlivo a [...]

Darujte svojmu dieťaťu ideálny kľúč k tvorivosti: Detský šijací stroj NEEDLE!

15.05.2024

Rozvíjajte tvorivosť svojich malých princezien! Vitajte v úžasnom svete detskej šikovnosti, kreativity a módy! Dnešný blog je venovaný jednému z najkrajších a najkreatívnejších darčekov, aký môžete svojej „malej príncezne“ dať – a to detskému plne funkčnému šijaciemu stroju NEEDLE. Pre rodičov, ktorí chcú podporovať tvorivého ducha svojich [...]

Fico postrelenie prevoz BBX

Premiér zostáva aj naďalej na jednotke intenzívnej starostlivosti. Minister Kaliňák je pri ňom

17.05.2024 12:10

Predseda vlády SR Robert Fico naďalej zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici.

francúzsko, polícia

Francúzska polícia v Rouene zastrelila útočníka, ktorý chcel podpáliť synagógu

17.05.2024 11:54

Od prepuknutia bojov v Pásme Gazy sa vo Francúzsku výrazne zvýšil počet antisemitských činov.

Počasie prívalové dažde

Na juhozápade hrozia až do večera búrky s intenzívnymi zrážkami u susedov môžu vznikať tornáda

17.05.2024 11:53, aktualizované: 12:08

Výstraha platí od poludnia do 22.00 h.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Bolo by správne vyslať signál, že atentátnici a teroristi nemôžu paralyzovať fungovanie štátu

17.05.2024 11:33

Rokovanie NR SR je momentálne prerušené do utorka 21. mája, a to v kontexte atentátu na premiéra Roberta Fica.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 811
Celková čítanosť: 1099594x
Priemerná čítanosť článkov: 1356x

Autor blogu