Založ si blog

Hľadáte perfektný darček nielen pre deti, ale i celú rodinu?

 

Je tu mini arkádová konzola s až 520 zabudovanými hrami!

Využite v súčasnosti prebiehajúcu jarnú akciu!

Vitajte v svete zábavy! Ak hľadáte ideálny spôsob, ako stráviť kvalitný čas so svojou rodinou, ste na správnom mieste! Predstavujeme vám najnovšiu mini arkádovú retro konzolu, ktorá je perfektnou voľbou pre každého, kto miluje hranie hier. Táto konzola nie je len pre deti, ale aj pre dospelých, čo z nej robí skvelý spoločný zábavný nástroj pre celú rodinu.

Čo je na tejto konzole také špeciálne?

Najnovšia verzia mini arkádovej hernej retro konzoly je vybavená nielen štandardnými funkciami, ale aj množstvom hier, ktoré pobavia každého. S 520 zabudovanými retro hrami a možnosťou nahrať ďalšie, určite nebudete mať problém nájsť svoju obľúbenú hru.

Hry, ktoré nájdete v konzole, sú rôznorodé a zábavné. Od športových hier, cez logické a dobrodružné, až po zábavné hry pre celú rodinu – všetko je tu! Či už máte radi súboje na športovisku, hlavolamy alebo dobrodružstvá, nájdete to v tejto konzole.

Pripojenie konzoly k televízii je veľmi jednoduché pomocou pribalených káblov, a tak môžete okamžite začať hrať svoje obľúbené hry na veľkej obrazovke. Konzola má vynikajúci výkon a dlhú životnosť, čo z nej robí skvelý investičný kúsok do rodinného zábavného arzenálu.

Okrem toho obsahuje až dva joysticky, takže sa môžete hrať aj s kamarátmi alebo súperiť so svojimi deťmi. Ide o ideálnu hračku pre všetkých milovníkov hier, a to nielen deti, ale aj dospelých.

Táto mini arkádová retro konzola je naozaj skvelou voľbou pre každú rodinu. Rozšírte svoje zábavné možnosti a užívajte si spoločné chvíle plné zábavy a smiechu s touto úžasnou konzolou a ďalšími skvelými hračkami a skladačkami, ktoré máme k dispozícii!

 

 

Zábava bez konca pre celú rodinu!

Ak Vás naša ponuka na  „Hernú mini konzolu ARCADE 2020“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Hernú mini konzolu ARCADE 2020“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

Ako udržať svoj vzhľad podľa svojich predstáv?

17.05.2024

Jednou z možností je mať k dispozícii vlastný zastrihávač vlasov a brady! Udržiavať si upravený a štýlový vzhľad nebolo nikdy jednoduchšie. Predstavujeme vám moderný bezdrôtový zastrihávač vlasov a brady, ktorý kombinuje univerzálnosť použitia s moderným dizajnom. Tento zastrihávač je ideálny pre každého – či už ste muž, žena, dieťa alebo starší [...]

Spôsob ako si pomôcť pri bolesti krku, ramien, chrbtice, či kolena!

16.05.2024

Osloboďte sa od bolesti a to bez chémie! Dnes sa budeme venovať jedinečnému spôsobu, ako uvoľniť bolesti krku, ramien, chrbtice i kolien bez použitia agresívnej chémie. Pre mnohých z nás môže bolesť krku alebo chrbtice predstavovať každodennú výzvu, ktorá nám bráni v plnohodnotnom živote. Práve preto je dobre byť informovaný o spôsobe, ktorý spoľahlivo a [...]

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

maďarsko, loď, dunaj

Na Dunaji sa zrazil čln s loďou. Hlásia najmenej dve obete a päť nezvestných

19.05.2024 12:11

Polícia začala trestné konanie voči neznámemu páchateľovi pre podozrenie z ohrozenia vodnej dopravy a usmrtenia viacerých osôb.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Štyri dni po atentáte na Fica: Premiér je mimo ohrozenia života. Jeho stav je však naďalej vážny

19.05.2024 11:22, aktualizované: 12:30

Roberta Fica zasiahli štyri strely z piatich a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 812
Celková čítanosť: 1102104x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu