Založ si blog

Wow – to je ale osvieženie!

 

Príjemné vodné osvieženie, z rozprášenej vody, ktoré si môžete nosiť stále so sebou – takpovediac vo vrecku.

 

A máme tu leto. Ešte ani poriadne nezačalo a už je vidieť, že nás svojimi neznesiteľnými teplotami poriadne potrápi.

No čo už, musíme to nejako vydržať. Môžeme si však v rámci svojich možností pomôcť, pričom stačí len málo.

Keď slnko neznesiteľne páli a my nechceme ostať len doma s pustenou klimatizáciou, prípadne len ležať na kúpalisku, musíme počítať s tým, že pohyb na priamom slnku nás nielenže poriadne unaví, ale nám môže spôsobiť aj nevoľnosť, či iné zdravotné problémy.

V takomto prípade každý z nás uvíta vodné brány s jemne rozprašovanou vodou, ktoré sa v poslednej dobe začali budovať na námestiach, či iných verejne prístupných priestoroch. Nie však všade takéto miesta na osvieženie nájdete. A to už ani nehovorím o prechádzke v prírode.

Je tu však jedno unikátne a lacné riešenie, pri ktorom si takúto osviežujúcu „sprchu“ nosíte stále so sebou a tým pádom ju máte stále poruke pripravenú k použitiu.

Touto zázračnou vecou je „Športová fľaša s rozprašovačom“, ktorú predáva spoločnosť Grand – MS, s.r,.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“. Táto fľaša Vás nielenže dokáže dokonalo osviežiť na celom tele, ale môže predísť aj nevoľnosti, či iným negatívnym príhodám vzniklým práve z tepla.

So športovou fľašou s rozprašovačom, sa môžete aj cez tie najväčšie teploty vybrať na prechádzku a teplo, ani slnečné žiarenie Vás nezaskočí. Ak cítite, že by Vám počas pobytu mimo domova prospelo malé jemné vodné osvieženie, táto špeciálna fľaša Vám pomôže.

„Športová fľaša s vodným rozprašovačom“, je ideálna na letné horúce sni. Fľaša má ochrannú vložku proti vytekaniu pri prevrátení. Je tepelne odolná a pohodlne sa prenáša. Na držanie v ruke má pohodlnú rúčku, ktorá pasuje do ruky. Fľaška je vhodná ako na športovanie, tak i výlety, či prechádzky. Voda v nej nielenže uhasí smäd, ale sa postará aj o jemné rozprášenie vody vo vašom okolí a tým i vaše príjemné osvieženie. Fľaše predáva naša spoločnosť v dvoch veľkostiach a to 600 a 400 ml.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

Chráňte a monitorujte svoj majetok ZDARMA!

02.05.2024

Monitorujte a chráňte svoje Deti, Rodičov, Automobily, Motocykle, Psíkov a cenný Majetok! S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane [...]

Ako získať lacné cigarety!

01.05.2024

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky! V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet! V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička [...]

RANGER – Štýlové tielka, tričká, mikiny, či šiltovky pre každého!

30.04.2024

Zvýraznite svoju osobnosť tričkami „RANGER“! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 798
Celková čítanosť: 1079754x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu